Wheelerdelta

Zet uw voorraad in de spotlights

Uw voorraad verdient de beste online presentatie. Of het nu gaat om occasions, demo's of nieuwe auto's. Met Wheelerdelta zijn uw advertenties altijd up-to-date én onderscheidend. De beste keuze voor dealers, holdingen en universele autobedrijven.

Direct meer weten?
Bel 020 - 405 3750 ›
sales@autodata.nl

Snel auto's en bedrijfswagens online plaatsen

Met Wheelerdelta adverteert u snel en compleet op meer dan 100 occasion portals en uw eigen website. Wheelerdelta is eenvoudig in gebruik en biedt uitgebreide mogelijkheden om onderscheidend te adverteren met rijke voertuigdata. Ook voor bedrijfsauto's. De unieke Wheelerdelta Voorraad app maakt uw beheer nog eenvoudiger.


De perfecte basis voor kortere statijden, betere opbrengsten en goede leadopvolging. Dankzij koppelingen met RDW en DMS-en loopt Wheelerdelta altijd synchroon met uw bedrijfsvoorraad. Verwachte voorraad kan al direct worden geadverteerd. Met de online prijskaartmodule drukt u professionele prijskaarten af.

Opties vormen het hart van de advertentie

Opties zijn nergens zo compleet uitgewerkt als in Wheelerdelta. Met de kentekenkoppeling worden aan de hand van importeursinformatie de specificaties en opties ingeladen. Opties kunnen in meerdere weergaven worden gepresenteerd. Verder zijn ook optiepakketten beschikbaar. Ook kan worden bepaald welke opties alleen op de prijskaart moeten komen.


Autovin geeft extra zekerheid over opties en specificaties en toont fabrikantendata vanuit een bevraging op het chassisnummer.

Onderscheidend adverteren op alle portalen

Wheelerdelta gaat door waar andere pakketten stoppen en maakt herkenbaar betere advertenties van uw voorraad. Simpelweg een taxatiedossier online plaatsen is niet voldoende in de concurrerende occasionmarkt. Pakkende titels en extra omschrijvingen maken uw advertenties aantrekkelijk en beter vindbaar in zoekmachines. Nieuw is de ondersteuning van 360 graden foto's.


Wheelerdelta biedt ook uitgebreide data en ondersteuning voor het tonen van de voorraad op uw eigen website. Onderhoudsinformatie, afleverpakketten en leaseprijzen helpen u om klanten over de streep te trekken.

Foto en video

Foto's verkopen beter dan woorden. Daarom brengt Wheelerdelta uw voorraad haarscherp in beeld. U kunt tegelijk meerdere groot formaat foto's uploaden en dat zonder maximum aantal. Sleep de afbeelding eenvoudig in de gewenste volgorde. 

Gebruik fotolayers om voertuigen als 'verkocht' of 'nieuw binnen' te presenteren. Wheelerdelta is het eerste pakket dat 360-graden fotografie ondersteunt!

Door de koppeling met taGGleAuto kan uw voorraad automatisch van HD video worden voorzien met doorplaatsing naar portals en social media websites.

Goed inzicht en overzicht

Welke auto's staan wel in voorraad, maar niet online? Zijn alle prijzen ingevuld? Staan garantielabels en NAP actief? 

Wheelerdelta werkt met u mee en informeert u over alles wat niet klopt. Instelbare adviesvelden zorgen voor een gelijke manier van invoer over meerdere vestigingen en gebruikers. Met de centrale rapportage draait u eenvoudig overzichten en lijsten uit. Ook het aantal views, kliks, leads en telefoontjes staan in beeld.

Behoefte aan complete management informatie? Dan is Wheelerdelta Premium wat u zoekt!

Wheelerdelta
GRATIS demonstratie of meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 
 
 
 
 
 
 



De voordelen van Wheelerdelta

  • Alles-in-één voorraadbeheer en adverteren
  • Voor occasions én nieuw
  • Gratis app voor mobiel voorraadbeheer
  • Meest complete voertuiginformatie, zoals optiepakketten
  • Nieuw: ondersteuning voor 360-graden fotografie

Ontdek ook onze andere eigentijdse applicaties!

Meer weten of direct aan de slag?
Bel 020 - 405 3750

Altijd up-to-date én onderscheidend adverteren