image

Wheelerdelta

Zet uw voorraad in de spotlights

Uw auto voorraad verdient de beste online presentatie. Of het nu gaat om occasions, demo's of nieuwe auto's. Met Wheelerdelta zijn uw advertenties altijd up-to-date én onderscheidend. De beste keuze voor dealers, holdingen en autobedrijven.

Occasion beheer systeem met alle functies

Wheelerdelta is het meest gekozen auto voorraadsysteem voor het doorplaatsen naar occasion portals en autoverkoopsites. Het occasion beheer systeem is eenvoudig in gebruik en biedt uitgebreide mogelijkheden. Ook voor bedrijfsauto's en trucks. De unieke Wheelerdelta Voorraad app maakt uw occasion voorraadbeheer nog eenvoudiger. 

Autodata is uw specialist in voorraadbeheer voor automotive. En Wheelerdelta is het meest gekozen occasion management systeem voor elk autobedrijf.

Alle opties, pakketten, accessoires en voertuigdata

Voertuigopties zijn zeer compleet uitgewerkt als in Wheelerdelta. Met de kentekenkoppeling worden de juiste voertuig opties en specificaties geladen. Ook VIN informatie, fabrieksopties en de werkelijk bestelde opties zijn beschikbaar. Ook de de beschikbare optiepakketten volgens NL importeurs informatie worden geladen. Voor EV's komen de elektrische velden door met data over accu, laadtijd en actieradius.

Fabrieksdata uit AutoVIN geeft extra zekerheid over opties en specificaties vanuit een bevraging op het chassisnummer.

Onderscheidend auto's adverteren op alle portalen

Wheelerdelta gaat door waar andere occasion beheer systemen stoppen. Simpelweg een taxatiedossier online plaatsen is niet voldoende in de concurrerende occasionmarkt. Pakkende titels en extra omschrijvingen maken uw advertenties aantrekkelijk en beter vindbaar in zoekmachines. Nieuw is de ondersteuning van 360 graden foto's voor interieur en exterieur.


Occasion management met Wheelerdelta biedt ook uitgebreide data en rapportages. Ook het tonen van de voorraad op uw eigen website is mogelijk. Onderhoudsinformatie, afleverpakketten en leaseprijzen helpen u om klanten over de streep te trekken.

Foto en video

Foto's verkopen beter dan woorden. Daarom brengt Wheelerdelta uw voorraad haarscherp in beeld. U kunt tegelijk meerdere groot formaat foto's uploaden en dat zonder maximum aantal. Sleep de afbeelding eenvoudig in de gewenste volgorde. 

Gebruik fotolayers om voertuigen als 'verkocht' of 'nieuw binnen' te presenteren. Wheelerdelta is het eerste pakket dat 360-graden fotografie ondersteunt!

Door de koppeling met taGGleAuto kan uw voorraad automatisch van HD video worden voorzien met doorplaatsing naar portals en social media websites.

Goed inzicht en overzicht

Welke auto's staan wel in voorraad, maar niet online? Zijn alle prijzen ingevuld? Staan garantielabels en NAP actief? 

Wheelerdelta werkt met u mee en informeert u over alles wat niet klopt. Instelbare adviesvelden zorgen voor een gelijke manier van invoer over meerdere vestigingen en gebruikers. Met de centrale rapportage draait u eenvoudig overzichten en lijsten uit. Ook het aantal views, kliks, leads en telefoontjes staan in beeld.

Behoefte aan complete management informatie? Dan is Wheelerdelta Premium wat u zoekt!

Wheelerdelta
Demonstratie of meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 
 
 
 
 
 
 De voordelen van Wheelerdelta

  • Alles-in-één auto voorraadbeheer
  • Voor occasions én nieuw
  • VIN data, opties, pakketten en bestelde opties
  • Elektrische voertuigdata
  • Koppeling met alle portals en websites

Ontdek ook onze andere eigentijdse applicaties!

Meer weten of direct aan de slag?
Bel 088 - 600 6402

Altijd up-to-date én onderscheidend adverteren