Geachte klanten, partners en relaties,

De Autodata dienstverlening blijft gehandhaafd tijdens deze uitzonderlijke periode. 


U vertrouwt op ons om uw activiteiten te ondersteunen. En wij zullen er voor uw bedrijf zijn zoals u dat van ons gewend bent. We hebben de personele bezetting dusdanig ingericht dat u nagenoeg geen hinder zult ondervinden van mogelijke tijdelijke onderbezetting. Ons absoluut streven is dat deze onwennige situatie onze dienstverlening geenszins mag be´nvloeden.


Speciaal voor onze klanten:

Het zou mogelijk bij u iets rustiger kunnen zijn dan u doorgaans gewend bent. Wij zullen de komende weken voor u beschikbaar zijn om u te wijzen op extra mogelijkheden in onze applicaties en door het delen van handige tips en tricks. Vanuit uw vaste aanspreekpunt zal er initiatief genomen worden. Kunt u niet wachten op dit telefoontje? Stuur dan alvast een mail naar . We kunnen dan samen met u een telefonische afspraak inplannen.


Namens alle collega's bij Autodata wensen wij u veel sterkte en positiviteit in de komende periode!


Met vriendelijke groet,

Erik van den Heuvel
Managing Director | Autodata


                      --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- * --- *

                                                               

Contact met Autodata

Wilt u meer weten over de diensten en producten van Autodata? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

 
 
 
 
 
 
 
 


Autodata Nederland

Folkstoneweg 12

1118 LM  Schiphol


Solera Nederland B.V.

Huis ter Heideweg 30
3705 LZ Zeist

BTW: NL8101.08.756.B.01 KvK: 30173899

Rekening: NL79INGB06539063 BIC: INGBNL2A


Telefoon: 020 - 405 3750 (Algemeen)

Telefoon: 020 - 405 3775 (Servicedesk)

E-mail: (Algemeen)

E-mail: (ServiceDesk)


Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene voorwaarden

Omschrijving gegevensverwerking

Onderhoud en servicelevels




 


Op bezoek bij Autodata

Autodata houdt kantoor in het Columbus Gebouw aan de Folkstoneweg 12, Schiphol. Ons kantoor is gevestigd op de 2e etage aan de linkerkant van het gebouw (gezien vanaf buiten, voor de hoofdingang). Via trap of centrale lift is de 2e etage bereikbaar. Bezoek is mogelijk op afspraak of uitnodiging.




Afhankelijk van uw navigatiesysteem kunt u de Folkstoneweg vinden onder de gemeentes Amsterdam, Aalsmeer of Haarlemmermeer.

Parkeren

Aan de linkerzijde van het gebouw bevindt zich een blauwe zone waar u gratis kunt parkeren. Leg uw parkeerschijf duidelijk in het zicht. De parkeerplaatsen aan de rechterzijde van het gebouw zijn gereserveerd en enkel bereikbaar met een toegangspas.

Vanaf de A4 (vanuit Den Haag/Leiden)

Neem na het brugrestaurant afrit 3 Hoofddorp/Aalsmeer (N201) en vervolg de weg parallel aan de A4. Houdt Hoofddorp/Aalsmeer aan. Houd na afrit 3 het bord Schiphol-Rijk, Oude Meer, Aalsmeer N201 aan . Sla bij de eerste stoplichten rechtsaf. Ga na het viaduct met de bocht mee (fly-over). Volg de weg tot de eerste stoplichten en sla daar linksaf (bord Schiphol Zuidoost). Volg de weg tot u uitkomt op een kruispunt, hier slaat u rechtsaf. Na ongeveer 300 meter ziet u aan uw linkerhand het Columbus gebouw.

Vanaf de A5

Neem afrit Hoofddorp/Aalsmeer richting N201 Aalsmeer. Houdt hierna richting Schiphol-Rijk aan en sla bij de eerste stoplichten linksaf. Volg de weg tot u uitkomt op een kruispunt. Hier slaat u linksaf, aan het einde van deze weg slaat u rechtsaf. Na ongeveer 300 meter ziet u aan uw linkerhand het Columbus gebouw.

Vanaf de A9

Neem afslag 6- Aalsmeer, volg de weg richting Schiphol Oost en volg de Fokkerweg tot aan de T-splitsing (de weg gaat hier wat omhoog in een bocht) en slaat u rechtsaf bij de stoplichten. Bij het volgende kruispunt slaat u rechts af, waarna u aan het einde van de weg weer rechts afslaat. Na ongeveer 300 meter ziet u aan uw linkerhand het Columbus gebouw.