image

Achtergrond vervangen

Real-time achtergronden van uw foto's wisselen

Nieuwe achtergrond voor uw auto's? Met Wheelerdelta kunt u achtergronden in uw foto's veranderen. Plaats uw auto's op een professionele achtergrond. Kies uit mooie voorbeelden. Uw nieuwe achtergrond is direct klaar!

De achtergrond van uw foto's veranderen

Dat kunt u vanaf nu binnen Wheelerdelta doen! Plaats uw foto's net als altijd. Klik vervolgens op "achtergrond vervangen" en uw foto wordt direct bewerkt. Na het vrijstaand maken van de auto kiest u een professionele achtergrond naar keuze. In één handeling staan uw foto's met een nieuwe achtergrond op internet. 

Direct klaar, dus zonder wachttijd!

Met achtergrond vervangen Origineel
Met achtergrond vervangen Origineel

Lage kosten en makkelijk in gebruik

Achtergrond vervangen zit ingebouwd in de fotofunctie van Wheelerdelta. In plaats van dure handmatige bewerking kunt u zelf achtergronden veranderen. Zonder wachttijden en tegen lage kosten per foto. Het resultaat is direct klaar. De combinatie van kwaliteit, gemak en lage kosten maken dit een voordelig alternatief voor handmatige fotobewerking. 

Keuze uit bibliotheek met achtergronden

Het voordeel is ook dat achtergrond vervangen geschikt is voor meerdere foto's. U kunt op elk moment foto's opnieuw bewerken met een andere achtergrond. Een preview weergave geeft u de mogelijkheid diverse achtergronden uit te proberen voordat u de definitieve achtergrond kiest.

Er zijn standaard gratis professionele achtergronden toegevoegd in Wheelerdelta. Andere achtergrond gewenst? Download dan gratis onze uitgebreide bibliotheek met achtergronden en voeg de gewenste achtergrond(en) toe in Wheelerdelta. 

Meer behoefte aan een uitstraling met eigen logo en huisstijl? Wij ontwerpen ook achtergronden op maat.


Met achtergrond vervangen Origineel

Hoe het werkt

De optie achtergrond vervangen vindt u terug op het tabblad "foto en video". Klik onder de foto op de knop "verwijder achtergrond". Vervolgens wordt een pop-up geopend waar de achtergrond van de foto is verwijderd. Bekijk in de pop-up diverse achtergronden en selecteer vervolgens de gewenste achtergrond door op de knop "achtergrond gebruiken" te klikken. 

Achtergrond vervangen
Demonstratie of meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 
 
 
 
 
 
 De voordelen van Achtergrond vervangen

  • Real-time achtergronden vervangen
  • Eigen achtergrond uploaden
  • Geen wachttijd, direct klaar
  • Geschikt voor meerdere foto's
  • Direct een professionele uitstraling

Ontdek ook onze andere eigentijdse applicaties!

Meer weten of direct aan de slag?
Bel 088 - 600 6402

Voertuigdata en marktinfo voor betere inkoop en verkoop