image

Handel module

Hét B2B handelsplatform voor de autobranche

Beheer biedingen, taxaties en inkopen op één plek. Handelsauto's inkopen en verkopen werkt razendsnel met de handelsmodule van het Autoscan Platform. Mobiel en alles op een presenteerblaadje.

Snel een goed handelsbod

Handelen wordt eenvoudig gemaakt. Real-time notificaties brengen partijen op de hoogte van nieuw aanbod en biedingsverzoeken. Alle voertuiggegevens én foto's zijn direct in beeld op PC en smartphone. Met 1 klik kunnen kopers bieden en verkopers accepteren. Onderweg, thuis of op de zaak, mis nooit meer een biedingsverzoek.

Weten waar u aan toe bent

Niets is vervelender dan het overzicht op biedingen en gegunde auto's verliezen. Het handelsoverzicht is altijd actueel en brengt de status van biedingen, verzoeken en gegunde auto's in beeld. 


Zoek eenvoudig auto's terug en houd het overzicht op lopende biedingen Koper en verkoper zijn altijd op de hoogte van het nieuwe aanbod en lopende biedingen. De ingekochte voorraad wordt netjes bijgehouden, zodat de inkoop verwerkt kan worden

Bieden met goede informatie

Handelsauto's worden op professionele wijze gepresenteerd in een online weergave. De samenvatting geeft alle noodzakelijke gegevens weer, inclusief foto's. Er kan direct worden geboden of afgewezen. 


Doorklikken voor uitgebreide informatie is uiteraard mogelijk, maar niet noodzakelijk. Raadpleeg via het Platform ook dataservices zoals AutoVin, SchadeVerleden, Restwaarden of Carfax voor nog meer zekerheid bij het bieden.

Gerichter inkopen met handelsprofielen

Teveel binnenkomende biedingsverzoeken? Of zitten de juiste auto's er niet tussen? Stel voorkeuren in automatisch worden de gewenste auto's uit het aanbod gefilterd. Specialisaties in bepaalde merken of modellen zijn mogelijk. Maar ook selecties op brandstofsoorten, bouwjaren, kilometerstanden en andere relevante kenmerken kunnen eenvoudig worden ingesteld. 


Vaste handelspartners hebben altijd de mogelijkheid om toch een biedingsverzoek '"door te drukken" als de auto wel als interessant wordt ingeschat maar buiten het profiel valt. Handelsprofielen kunnen naar wens aangepast worden en afgestemd op uw inkoopvoorkeuren.

Vergroot het netwerk

Het actuele handelsaanbod is een omgeving waar handelsauto's ter bieding kunnen worden aangeboden door partijen die nog niet in elkaars netwerk zitten, maar wel aangesloten zijn op het platform. 

Professionele handelspartijen

Via het platform kunnen ook biedingen worden opgevraagd bij de professionele handelaars, aangesloten zijn:

  • Auto1
  • Adesa/Carsontheweb
  • BCA
  • Biddo
  • Taxatiepartners

Handel module
Demonstratie of meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 
 
 
 
 
 
 De voordelen van Handel module

  • Alle handel op één plek
  • Één applicatie voor op alle devices
  • Stel handelsprofielen in
  • Notificaties bij nieuw aanbod
  • Overzicht in status biedingen

Ontdek ook onze andere eigentijdse applicaties!

Meer weten of direct aan de slag?
Bel 088 - 600 6402

Beheer uw biedingen en handelsrelaties online