Advertenties tegelijk aanpassen met  nieuwe multi select functies!

Met één handeling meerdere advertenties aanpassen? De multi select functie in Wheelerdelta is flink uitgebreid. 

Zo kun je sneller wijzigingen doorvoeren in meerdere advertenties tegelijk.

Dit zijn de 5 nieuwe mogelijkheden. 

Heb je ze al geprobeerd?
1. Layers plaatsen
2. Layers automatisch verwijderen
3. Prijskaarten printen
4. Prijzen aanpassen
5. Voorraadstatus wijzigen

Layers plaatsen

Layers toevoegen aan de bibliotheek werkt nu centraal over alle vestigingen heen. Daardoor komen layers met één handeling voor alle vestigingen beschikbaar. Handig bij grotere voorraden en meerdere vestigingen. Met de multi select functie “selectie voertuigen” in je voorraadoverzicht plaats je in één keer layers op meerdere auto’s van verschillende vestigingen. Alle gebruikers die met meerdere vestigingen werken hebben deze functie.

Klik hier voor een uitleg over het toevoegen van layers aan Wheelerdelta    

Klik hier voor een uitleg toevoegen van layers aan een selectie van voertuigen en/of meerdere vestiging

Layers automatisch verwijderen (timer)

Niets is zo vervelend als layers die niet meer kloppen maar nog online staan. Bijvoorbeeld met acties die afgelopen zijn, feestdagen die voorbij zijn of andere uitingen die niet meer actueel zijn. Ze hadden al verwijderd moeten zijn, maar wie let daar elke dag op? Wheelerdelta biedt nu een unieke timer functie! Stel een gewenste einddatum in en de layer wordt automatisch verwijderd  door een gekozen layer. Na het plaatsen hoef je er dus niet meer aan te denken!
Toch een keer handmatig meerdere layers verwijderen? Ook dat kan snel met de multi select functie “selectie voertuigen”.

Prijskaarten printen

Na het aanmaken van een advertentie is het moment daar om de prijskaart te printen. Maar als tussentijds de advertentie wordt aangepast moet de prijskaart eigenlijk opnieuw geprint worden. Dat is nu makkelijk door met één actie de prijskaarten van meerdere voertuigen te printen. Ben je bijvoorbeeld bezig met prijsaanpassingen? Filter dan je voorraad op ‘laatst gewijzigd, selecteer de gewenste advertenties en print met 1x klikken een hele rits prijskaarten uit. Het enige waar je op hoeft te letten is voldoende papier in de printer.

Prijzen aanpassen

Elke advertentie is uniek. Maar bij het bepalen van de verkoopprijzen wordt er vaak met afgeronde prijzen gewerkt. In Wheelerdelta kun je prijswijzigingen automatisch doorvoeren door deze met een “vast bedrag” naar boven of beneden aan te passen. Alle soorten verkoopprijzen kunnen op deze manier worden aangepast. Standaard wordt de prijs getoond die in de instellingen als “default” is ingesteld.

Voorraadstatus

Een voertuig kan van voorraadstatus wisselen. Bijvoorbeeld van ‘wordt verwacht’ naar ‘voorraad gebruikt’. En voertuigen die verkocht zijn krijgen de status ‘verkocht’. Het aanpassen van een voorraadstatus kan nu over meerdere advertenties tegelijk met de multi select functie in Wheelerdelta.