image

Elektrische voertuig informatie

subtekst

 EV's vragen om de juiste specificaties en gegevens, informatie beschikbaar in de dataservice voor elektrische voertuigen. Deze dataservice bevat informatie over de accu, type stekker, actieradius, laadsnelheid en laadtijd in verschillende omstandigheden. Deze nieuwe service wordt u tijdelijk kosteloos aangeboden!

Eenvoudig en compleet EV's adverteren

Weet u precies wat de actieradius van een EV is? Of de laadtijd? Voor kopers is dit essentiėle informatie. Maar het achterhalen van de juiste gegevens is een hoop werk. Daarom vult Wheelerdelta automatisch de beschikbare EV velden voor u in.

 Wij voegen gegevens uit verschillende EV bronnen samen en koppelen dit aan de juiste velden. Wheelerdelta is daarmee helemaal aangepast op het professioneel adverteren van EV's. Ook belangrijk bij het taxeren van auto's.

 Weergave op websites

Met deze uitbreiding kunt u de EV data ook op uw eigen website tonen. Heeft u interesse een website waar de EV data op een voor de consument juiste manier wordt getoond? Bestel uw eigen website bij Autodata. Die zijn helemaal op de EV toekomst voorbereid. Of neem contact op met uw websitebouwer.

Elektrische voertuig informatie
Demonstratie of meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 
 
 
 
 
 
 De voordelen van Elektrische voertuig informatie


  Ontdek ook onze andere eigentijdse applicaties!

  Meer weten of direct aan de slag?
  Bel 088 - 600 6402

  Voertuigdata en marktinfo voor betere inkoop en verkoop

  Merken

  Autodata

  Portalen en zoeksites

  Internationaal

  DMS en leadmanagement

  Remarketing en B2B

  Finance en lease