Voorraadmodules

Professionele weergave van uw autovoorraad op de eigen website

Autodata biedt moderne voorraadmodules die eenvoudig in uw website zijn te plaatsen. Zelfs als wij uw website niet gebouwd hebben. Toon uw voorraad occasions, demo's, bedrijfsauto's en aanbod nieuw op de manier zoals dat wilt.

Direct meer weten?
Bel 020 - 405 3750 ›
sales@autodata.nl

Wheelerdelta voorraadmodule

Voor Wheelerdelta gebruikers bieden wij kant en klare voorraadmodules die in elke website passen. Deze professionele voorraadmodule schaalt mee met elk schermformaat en biedt een professionele autopresentatie op uw eigen website. 

Bezoekers vinden precies wat ze zoeken dankzij een dynamisch filter en uitgebreide zoekopties. Uw foto's en teksten 'verkopen' de auto op uw site. Een duidelijke een gerichte call-to-action zorgt daarna voor het contact. Op het juiste moment worden bezoekers verleid tot een aanvraag.

Maatwerk voorraadmodules

Een onderscheidende voorraadpresentatie begint met een moderne autozoekmachine in uw website. Overweegt u een nieuwe website of mist u een goede voorraadmodule in uw huidige website? Autodata ontwikkelt ook voorraadmodules op maat die naadloos in elke website passen. Ook met voorraad van andere dataproviders. Dankzij slimme integratie heeft u zelfs de voordelen van deeplinken, indexatie en een sluitende Google Analytics weergave. Zelfs als wij uw website niet gebouwd hebben.

Facebook Voorraadmodule

Toon uw voorraad als zoekmachine binnen uw Facebook pagina. Facebook is nog steeds een van de populairste social media websites. Zeker internationaal. Plaats uw voorraad daarom ook binnen uw Facebook bedrijfspagina met de Facebook Voorraadmodule.

Voorraadmodules
GRATIS demonstratie of meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 
 
 
 
 
 
 De voordelen van Voorraadmodules

  • Professionele voorraadweergave
  • Past in elke website
  • Responsive voor tablet en smartphones
  • Uitgebreide zoekopties en filtering
  • Rijke voertuigdata en grote fotoweergave

Ontdek ook onze andere eigentijdse applicaties!

Meer weten of direct aan de slag?
Bel 020 - 405 3750

Complete zoekmachines voor het tonen van uw voorraad in elke website