Voorraadmodules

Toon eenvoudig uw voorraad op uw eigen website

Autodata biedt moderne voorraadmodules die eenvoudig zijn te plaatsen. Zelfs als wij uw website niet gebouwd hebben. Toon uw voorraad in realtime op elk formaat scherm. En kies de uitstraling zoals die wenst.

Cadar WordPress & Joomla plugin

Gebruikt u een WordPress website? Dan bieden wij u met Cadar een professionele voorraad plugin. Deze module is speciaal ontwikkeld voor Wordpress en Joomla websites. Voor een perfecte en realtime integratie van uw voorraad. Alle bezoeken zijn ook nog eens meetbaar met Google Analytics.

Wheelerdelta voorraadmodule

Voor Wheelerdelta gebruikers bieden wij kant en klare voorraadmodules die in elke website passen. Deze professionele voorraadmodule schaalt mee met elk schermformaat en biedt een professionele autopresentatie op uw eigen website.

Bezoekers vinden precies wat ze zoeken dankzij een dynamisch filter en uitgebreide zoekopties. Uw foto's en teksten 'verkopen' de auto op uw site. Op het juiste moment worden bezoekers verleid tot een aanvraag.

Maatwerk voorraadmodules

Echt onderscheidend zijn? Kies een eigen ontwerp. Laat uw creativiteit en wensen los in een eigen design. Autodata helpt u met de bouw en technische werking van moderne autozoekmachines voor elke website. Onze maatwerk voorraadmodules passen naadloos in elke website. Ook met voorraad van andere dataproviders. 


Dankzij slimme integratie heeft u zelfs de voordelen van deeplinken, indexatie en een sluitende Google Analytics rapportage. Zelfs als wij uw website niet gebouwd hebben.

Voorraadmodules
Demonstratie of meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 
 
 
 
 
 
 


De voordelen van Voorraadmodules

  • Professionele voorraadweergave
  • Past in elke website en CMS
  • Responsive voor tablet en smartphones
  • Uitgebreide zoekopties en filtering
  • Rijke voertuigdata en grote fotoweergave

Ontdek ook onze andere eigentijdse applicaties!

Meer weten of direct aan de slag?
Bel 020 - 405 3750

Complete zoekmachines voor het tonen van uw voorraad in elke website