imageimage

Autodata Platform

Nieuw! Alles in 1 voor opnemen, taxeren, verhandelen en adverteren

Met het Autodata Platform beschik je over alle voertuiggegevens. Een compleet taxatieprogramma voor de autobranche. Want auto's opnemen, taxeren, verhandelen en adverteren gaat razendsnel. Het werkt online op elke PC, laptop en mobiel. Géén losse app meer nodig. Beheer alle stappen van je inkoop tot verkoop in één applicatie!

Raadplegen en opnemen

Check gratis kentekens en raadpleeg alle voertuiginformatie. Inclusief RDW gegevens, NAP, eigenarenhistorie, signalen, uitvoeringsgegevens, specificaties, opties en pakketten. Bepaal per bevraging welke aanvullende (betaalde) dataservices gewenst zijn:


Bevragingen worden automatisch vastgelegd in het raadpleegoverzicht. Start na het raadplegen eenvoudig het opnameproces vanuit het bestaande dossier.

Taxeren

Bepaal de waarde van het voertuig aan de hand van Autoscan Restwaarden. Deze betrouwbare restwaarden geven inzicht in de actuele handelswaarde en verkoopprijzen.


Leg ook eenvoudig de technische en cosmetische staat vast. De schademodule helpt je met een professionele taxatie in enkele minuten. Neem ter plekke foto's of upload vanaf PC of filmrol. Schadefoto's zijn direct te koppelen. Met de module Taxeren is het Autodata platform een compleet auto taxatie programma.


Alle gegevens zijn terug te vinden in één centraal voertuigdossier. 

Handel

Verstuur biedingsverzoeken naar handelsrelaties en ontvang de biedingen in het platform met de module handel. Blijf via SMS, e-mail en/of notificaties op de hoogte van alle handelsactiviteiten. Biedingen staan automatisch in een overzicht en het hoogste bod staat direct in beeld. 


Wijs auto's toe na het gunnen aan de hoogste bieders en beheer zo de complete handelstransactie. Bepaal zelf de biedingstermijn en welke relaties verzoeken ontvangen.


Alle taxaties, biedingen en bevragingen zijn 24/7 online inzichtelijk. Op elk gewenst moment is handelen mogelijk.

Adverteren

Plaats auto's die voor de eigen voorraad bestemd zijn direct online vanuit het platform. Zonder extra handelingen.


Advertenties komen automatisch online op de vaste koppelingen. Vanuit het platform bewerk je alle gegevens die nodig zijn. Zoals de titel, verkoopprijs, opmerking en foto's. Werk efficiënter door auto's direct na de inkoop online te plaatsen. 


Ook de eigen Wheelerdelta voorraad is gekoppeld met het Autodata platform. 

Extra modules

Het Autoscan platform biedt voor de intensievere gebruikers extra modules:

 • Workflow module
  Beheer met deze module elke stap in het taxatie en inkoopproces. Laat medewerkers hun taxaties uitvoeren volgens vooraf ingestelde taken. Met deze module heeft u controle en inzicht op het occasionproces op alle vestigingen.

 • Taxatie module
  Laat Autoscan met deze module automatisch de inkoopprijs berekenen aan de hand van de gewenste verkoopprijs en de kosten. Leg uw prijsbeleid vast voor merk, leeftijd of kilometrage met een percentage op- of afslag. Ook alle stappen voor de B2B inkoop en verkoop in het handelsproces zijn inbegrepen.


B2B handel 
Het bieden op auto's (inkoop) en zelf B2B biedingen opvragen (verkoop) is op transactionele basis onderdeel van het Autoscan Platform. Afkoop kan met de Taxatie module, waar dit in is inbegrepen.


Meer weten? 

Neem contact op met voor meer informatie of bel : 088 - 6006 402


Autodata Platform
Demonstratie of meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 
 
 
 
 
 
 De voordelen van Autodata Platform

 • Gratis kentekens checken
 • Alle gegevens in 1 applicatie
 • Wel mobiel, géén app nodig
 • Handelsbiedingen opvragen
 • Vanuit taxatie direct adverteren

Ontdek ook onze andere eigentijdse applicaties!

Meer weten of direct aan de slag?
Bel 088 - 600 6402

Van taxeren en inruilen tot bijkopen en handel