image

Workflow Module

Werk efficiënter en voeg taken samen in workflows

Werk samen volgens duidelijke stappen. Richt zelf workflows in en verdeel de taken tussen uw medewerkers. Voorkom fouten bij de vastlegging door de vereiste invoervelden en kwaliteitseisen centraal in te stellen. De workflow module geeft controle op alle onderdelen van inkopen, taxeren, verhandelen en remarketing!

Workflows maken

Maak zelf workflows aan en bepaal welke informatie vastgelegd moet worden. Stel ook in welke stappen gebruikers en medewerkers moeten volgen. 


Voorbeelden van workflows zijn: mobiel inruilauto's taxaties, controleren van voertuighistorie, opnames van handelsauto's, controle na proefrit, ingekochte auto's opnemen, schade opname bij einde lease of opdrachten naar de werkplaats of externe partners.


U kunt elke functionaliiteit van het Autoscan platform combineren in workflows. Bepaal zelf welke informatie gewenst is voor een specifieke toepassing. Van het raadplegen van dataservies tot hetvastleggen van schades. En van het uploaden van foto's tot verhandleen of online adverteren.Opnemen via workflows

Een auto opnemen na het checken van het kenteken? Met workflows nemen uw medewerkers op een snelle en makkelijke manier voertuigen op. Volgens de door u bepaalde stappen en gevraagde informatie. 


Workflows zorgen voor een uniforme werkwijze over alle vestigingen en gebruikers heen. Ook de occasion manager check bij het afgeven van prijzen en toewijzen van handelsauto's is hiermee te regelen.

Gebruikersrechten

Speciaal voor multi-vestiging bedrijven biedt de workflow module een uitgebreide rechtenstructuur. Geheel opnieuw opgezet voor maximale flexibiliteit en gemak. Stel centraal alle gebruikersrechten in en bepaal per onderwerp of de holding of de vestiging leidend is. 


Deze topdown rechtenstructuur biedt zowel controle als flexibiliteit om bepaalde uitzonderingen te maken en vestigingen of gebruikers meer rechten te geven. 

Gasteninlog

Met de gasteninlog werkt u samen met uw leveranciers en klanten in één voertuigdossier. Gebruikers krijgen beperkte en tijdelijke toegang om de aan hun toegewezen acties uit te voeren.


Een unieke functie waarmee door u bevoegde gebruikers buiten uw organisatie informatie kunnen toevoegen aan het centrale taxatiedossier. Denk aan een particulier die via de gasteninlog foto's van zijn auto aan het inruildossier kan toevoegen. Of een poetsbedrijf die gereed staande auto's bij u afmeldt zodat deze gehaald kunnen worden. De mogelijkheden zijn divers en u bepaalt zelf de toepassing!

Workflow Module
Demonstratie of meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 
 
 
 
 
 
 De voordelen van Workflow Module

  • Uniforme werkwijze
  • Sneller klaar, geen fouten
  • Centraal overzicht
  • Betere kwaliteit en opbrengsten
  • Controle op alle processen

Ontdek ook onze andere eigentijdse applicaties!

Meer weten of direct aan de slag?
Bel 088 - 600 6402

Van taxeren en inruilen tot bijkopen en handel