image

taGGleAuto

Dé video en 360° oplossing voor auto's

TaGGleAuto is dé video en 360° oplossing voor elk autobedrijf. Krachtige video's en professionele voice-over stemmen. Automatisch doorplaatsen op Social Media accounts plus Autotrack, Autowereld en Marktplaats.

Maak zelf 360° exterieur tours

Nieuw! De 360° taGGle App (gratis te downloaden). Hiermee maak je met een smartphone een korte 360° rondleiding van een auto. taGGle 360° is een gratis uitbreiding op taGGle Video. 

Het werkt heel simpel. Log in met de 360-app met uw taGGle inloggegevens. Vul vervolgens het kenteken van de auto in en start de opname. Tevreden over de opname? Klik op uploaden en de 360° tour wordt automatisch toegevoegd aan de autoadvertentie.

Download de taGGle 360 app via de Appstore of GooglePlay.

Carviewer: Gratis App om zelf video's te maken

CarViewer is een app die is ontwikkeld voor de autobranche, waarmee snel en eenvoudig video's kunnen worden gemaakt. Van selfie tot complete verkoopvideo met voice-over, ondertiteling en bijpassende muziek. Er is geen aparte camera nodig en ook geen kabel om via de computer bestanden te uploaden. Met CarViewer wordt dit allemaal automatisch voor u gedaan!
Bent u taGGleAuto-abonnee? Uw voorraad is dan gekoppeld aan de CarViewer-app, zodat de standaardvideo kan worden vervangen door een zelfgemaakte, persoonlijke CarViewer-video. CarViewer plaatst uw video's rechtstreeks op YouTube en binnen een handomdraai deelt u deze via de diverse autoportals en via Whatsapp, SMS, Facebook en Twitter.

Download de CarviewerApp in via de Appstore of GooglePlay

Zichtbaar op portalen en eigen website 

Video's van uw aanbod zijn beschikbaar op occasionportals en natuurlijk uw eigen website. Door de integratie met Wheelerdelta worden video's automatisch geplaatst als uw aanbod geadverteerd wordt. Mutaties in de advertenties worden ook verwerkt in de video's. De opties, accessoires, specificaties en foto's worden vanuit Wheelerdelta ingeladen en automatisch tot een HD video verwerkt. Statistieken laten zien welke video's vaak bekeken worden en populair zijn.

Koppeling met YouTube en Facebook 

Video en social media horen bij elkaar. Daarom wordt uw account gekoppeld aan YouTube en Facebook. YouTube is wereldwijd de meest populaire website om video te bekijken. En via uw Facebook pagina bereikt u eenvoudig eigen klanten. Een taGGleAuto videopresentatie is een uitermate goede aanvulling op uw online advertenties én uw Social Media strategie.

Video koppeling met Wheelerdelta 

taGGleAuto maakt snel en moeiteloos video's van elke auto in uw voorraad. De beste manier om advertenties onder de aandacht te brengen. 

Voordelen:

 • effectieve 60 seconden video-trailers van iedere occasion.
 • Automatische koppeling met Wheelerdelta
 • Gratis uitlegvideo's van technische hulpmiddelen
 • Twee voice-overstemmen (man/vrouw) inclusief ondertiteling
 • Call-to-action buttons met inruilvoorstel, vragen en proefrit
 • Geoptimaliseerd voor Facebook, WhatsApp, YouTube, E-mail etc
Alle relevante autogegevens worden in de video's verwerkt en updates worden direct doorgevoerd. Een must voor elk autobedrijf!

taGGleAuto
Demonstratie of meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 
 
 
 
 
 
 De voordelen van taGGleAuto

 • 360° graden tours
 • Koppeling met Social Media en occasion portals
 • Gekoppeld met uw Wheelerdelta voorraad
 • Haarscherp HD beeld en natuurlijke voice-over
 • Automatische video's van uw aanbod

Ontdek ook onze andere eigentijdse applicaties!

Meer weten of direct aan de slag?
Bel 088 - 600 6402

De complete video oplossing voor elk autobedrijf