image

Restwaarden

Onafhankelijke en objectieve waardebepaling van occasions

Wat is de handelswaarde of vraagprijs van een occasion? Onze restwaarden geven u een onafhankelijke waardebepaling. Voor elk voertuig kunt u een accurate prijsbeoordeling maken op basis van kenteken en km-stand.

Restwaarden voor occasions

Of het nu gaat om een schot voor de boeg, gegarandeerde handelsprijzen of een gedetailleerde top-down calculatie, Autodata voorziet in onafhankelijke prijsinformatie en restwaardes. U weet zelf als geen ander wat een auto waard is. Maar soms is het prettig om even een ander te raadplegen, zoals wij!


De restwaardes kunnen worden opgevraagd via een webservice, in Autoscan,  en Wheelerdelta.


Webservice

Wilt u de webservice gebruiken? Vraag meer informatie aan voor toegang tot de restwaarde webservice van Autodata.

3 soorten occasionprijzen

Autodata levert prijsinformatie voor:

B2B restwaarden

Autodata levert B2B handelswaardes. En vanuit OnlineBiedingen kunt digitaal biedingen opvragen in uw eigen handelsnetwerk.

B2C restwaarden

Autodata levert actuele occasion vraagprijzen, gebaseerd op de juiste voertuiguitvoering en specificaties. Voor ieder voertuig wordt een individuele restwaarde berekend.

C2C restwaarden

Gewenst of niet, uw aanbod wordt ook vergeleken met advertenties van consumenten. Daarom is het goed om te weten wat de actuele consumentenvraagprijzen zijn.

Toekomstige restwaarden

Wat is het restwaardeverloop van een voertuig in de komende maanden of zelfs jaren? De toekomstige restwaarden van Autodata geven inzicht in het waardeverloop voor een specifieke auto met als variabelen: leeftijd en kilometrage.

Rekenbox Restwaarden

Een gericht bod op een inruilauto

Rekenbox is een tool waarbij u aan de "knoppen" draait waar het gaat om het afgeven van een online bieding op een inruilauto van een consument. De moderne consument wil nu eenmaal al online een betrouwbare indicatie hebben waar hij of zij aan toe is.


Bepaalde bouwjaren anders waarderen of zelfs uitsluiten? Bepaalde km-standen anders waarderen of uitsluiten? Eigen merk of binnen eigen merk bepaalde modellen extra waarderen? Inruil bonus vanuit uw importeur verwerken in een bieding? Het is allemaal mogelijk.

Restwaarden
Demonstratie of meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 
 
 
 
 
 
 De voordelen van Restwaarden

  • Actuele restwaarden
  • Onafhankelijke prijsinformatie
  • Handelsprijzen & verkoopprijzen
  • Voor ieder voertuig een restwaarde
  • Bepaal inkoopprijs met eigen topdown

Ontdek ook onze andere eigentijdse applicaties!

Meer weten of direct aan de slag?
Bel 088 - 600 6402

Taxatiewaarden voor een accurate prijsbeoordeling van occasions