image

Inruilmodule

Laat klanten zelf hun inruilauto invoeren op uw website

Met de inruilmodule op uw website bent u altijd open en geeft u websitebezoekers extra service bij online inruil. Na het invoeren van kenteken en tellerstand helpt de inruilmodule uw klanten bij het beschrijven van hun inruilauto en ontvangt u waardevolle leads.

Eenvoudig in elke website te plaatsen

De Inruilmodule kan eenvoudig op elke voertuigdetailpagina in websites worden geplaatst. U weet dan alles over de inruilauto, maar ook in welk voertuig uw klant ge´nteresseerd is. Klanten kunnen zelfs foto's uploaden van hun inruilauto. U bepaalt zelf uit hoeveel stappen uw online inruilproces bestaat en welke informatie u wilt vragen. De inruilmodule kan daarnaast ook als losse 'inkoopmodule' worden ingezet.

Koppeling met Autoscan en Voorraadmodule

Gebruikt u Autoscan of een voorraadlijst van Wheelerdelta op uw website? Dan is uw voordeel dat de inruilmodule naadloos integreert. Inruilaanvragen worden gekoppeld aan uw Autoscan account zodat ze direct in uw nieuwe taxaties staan. Geen dubbele invoer of verloren leads meer! De inruilmodule is ook ge´ntegreerd met de voorraadmodule van Wheelerdelta zodat dit direct werkt op uw eigen website.

Responsive en meetbaar

De inruilmodule is responsive. Is uw website ook uw website responsive? Dan schaalt de inruilmodule automatisch mee naar het schermformaat van tablets en smartphones. Genereer dus extra verkoopkansen vanuit uw mobiele bezoekers.

In Google Analytics kunt u de prestaties en conversies uit de inruilmodule bekijken. Gebruik deze informatie bijvoorbeeld om te bepalen of de de hoeveelheid en kwaliteit van de leads in balans is of om gerichtere marketingacties uit te voeren

Inruilmodule
Demonstratie of meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 
 
 
 
 
 
 De voordelen van Inruilmodule

  • 24/7 inruilaanvragen vanuit uw eigen website
  • Online hulpmiddel voor uw klanten
  • Inclusief handige kentekenkoppeling
  • Foto-uploaden mogelijk
  • Aanvragen komen als taxatie binnen in Autoscanpro

Ontdek ook onze andere eigentijdse applicaties!

Meer weten of direct aan de slag?
Bel 088 - 600 6402

De inruilmodule past in elke website