image

VoorraadApp

Mobiel toegang tot uw voorraad met app

Even niet achter uw PC? Met de VoorraadApp kunt u waar dan ook uw actuele voorraad inzien vanaf een smartphone of tablet. De app geeft direct inzicht in de belangrijkste details van uw voorraad en kan wijzigingen doorsturen naar portals en uw website.

Snel overzicht hebben op uw voorraad

Onderweg snel de belangrijkste details van een voertuig aanpassen, zoals de prijs of aanvullende omschrijving? Of een voertuig online zetten of juist op verkocht zetten? Het is allemaal mogelijk met de Autodata VoorraadApp. 


De app geeft direct inzicht in de belangrijkste details van uw voorraad, inclusief of het voertuig al geadverteerd is en hoe lang. De voorraad kan eenvoudig gesorteerd en doorzocht worden. Vanuit het overzicht kunt u doorklikken voor een detailweergave per voertuig.

Voertuiginformatie en internet koppelingen

De app toont van het voertuig onder andere de specificaties, opties, prijzen en milieugegevens. Daarnaast wordt ook getoond of het voertuig online staat en of het om een demo, voorraad gebruikt of nieuw voertuig gaat.

Onder de internetkoppeling wordt getoond op welke portalen het voertuig is geadverteerd. Staat een voertuig nog niet op alle gewenste portals? Dan kan direct vanuit de app op portals, zoals Marktplaats en Autotrack, worden geadverteerd!

Gebruikerslog en marktinformatie

In de app kunt u uw voorraad direct met de concurrentie vergelijken met behulp van de Nationale Autovoorraad. Daar linkt u met 1 klik door naar vergelijkbare occasions. 

Daarnaast toont de app in combinatie met Wheelerdelta premium een gebruikerslog zodat u ziet wie wanneer welke mutaties op het voertuig heeft doorgevoerd. Bijvoorbeeld wie heeft het voertuig opgevoerd, wanneer is de prijs voor het laatst is aangepast en door wie.

Eenvoudig een specifiek voertuig naar voren halen

Op verschillende manieren kan de voorraad doorzocht worden naar een specifiek voertuig. Vanuit de lijstweergave of door het kenteken of VIN nummer.

Daarnaast beschikt elk voertuig over een unieke QR code. De app kan deze code scannen en direct de juiste auto in beeld brengen. Druk deze QR code bijvoorbeeld in het klein af op de prijskaart bij de auto.

Autodata biedt de VoorraadApp gratis aan gebruikers van Wheelerdelta. Download de app via de Appstore (ios/Apple) of Playstore (Android)


 

VoorraadApp
Demonstratie of meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 
 
 
 
 
 
 De voordelen van VoorraadApp

  • Direct verkoopprijs aanpassen
  • Eenvoudig voertuig verkocht zetten
  • Vanuit de app adverteren op Marktplaats
  • Laatste mutaties bekijken
  • Inzicht in dagen geadverteerd

Ontdek ook onze andere eigentijdse applicaties!

Meer weten of direct aan de slag?
Bel 088 - 600 6402

Met smartphone of tablet uw voorraad beheren