Elektrische auto informatie toegevoegd aan Autodata Wheelerdelta, websites en Platform



Om in te spelen op de vraag naar elektrische auto's zijn onze applicaties hier recent op aangepast. Voor het goed beschrijven van elektrische auto's zijn de juiste specificaties en eigenschappen nodig. Met de juiste elektrische auto informatie wordt het vergelijken en kiezen van gebruikte EV's mogelijk. Een elektrische auto verschilt wezenlijk van een door brandstof aangedreven voertuig. Reden temeer om de unieke kenmerken van elektrische auto's optimaal tot hun recht te laten komen.

Nieuwe elektrische velden in Wheelerdelta

Bij het opvoeren van elektrische auto's is de rubriek "elektrische velden" beschikbaar. Hieronder kunnen alle relevante eigenschappen worden vastgelegd.
Voor klanten zijn een aantal criteria van groot belang bij hun overweging om voor een elektrische (gebruikte) auto te kiezen. Namelijk de actieradius en de laadsnelheid. Verder is het belangrijk bij de aanschaf om zeker te weten dat de accu goed werkt én meegeleverd wordt met de auto.


De elektrische velden die nu beschikbaar zijn omvatten onder andere:

• Hybride: om bij hybride auto's het type aandrijving aan te geven en of het een plug-in is
• Accu: geeft het eigendom weer, het laadvermogen en de laadtijd, eventueel snellader. Ook of koeling en verwarming mogelijk is.
• Laden: bevat informatie over de stekkeraansluiting
• Actieradius: laat zien wat het bereik in kilometers is per motorisatie (puur elektrisch of als hybride)
• Vermogen: geeft het vermogen en gecombineerd vermogen weer plus de koppelkracht


Door elektrische auto's van deze bijzonderheden te voorzien maakt u uw advertentie een stuk completer en relevanter voor de toekomstige kopers van elektrische auto's.

Eerste websites met elektrisch aanbod live

Autobedrijf Ducar speelt in op de vraag met een nieuw label Ecar waarmee uitsluitend elektrische voertuigen worden aangeboden. Autodata mocht de website ontwikkelen en optimaliseren voor het adverteren van elektrische auto's. In Wheelerdelta zijn de velden toegevoegd om elektrische voertuigen te kunnen beschrijven. En bevatten de EV advertenties alle details voor het optimaal adverteren van elektrische auto's.  

Elektrische voorraad op de eigen website en koppelingen

Naast de aanpassingen in Wheelerdelta zijn ook de Eigen Website koppeling en de voeding naar Autodata Websites uitgebreid. Als uw websitebouwer de meest recente versie van Koppeling Eigen Website gebruikt dan zijn al deze velden voor u beschikbaar. 

Heeft u een website bij Autodata en gaat u elektrische auto's adverteren? Neem dan even contact met ons op via mail: . We kijken dan samen uw website of voorraadlijst door om ervoor te zorgen dat de elektrische specificaties in beeld komen. Heeft u verdere vragen over de werking van de elektrische gegevens binnen Wheelerdelta? Neem dan contact op met onze servicedesk.