Wheelerdelta lanceert elektrische voertuig velden!

Voeding EV velden vanaf 1 maart beschikbaar

EV's vragen om de juiste specificaties en gegevens Daarom lanceren we voor u een nieuwe dataservice voor de verrijking van elektrische voertuigen. Dit bevat informatie over de accu, type stekker, actieradius, laadsnelheid en laadtijd in verschillende omstandigheden. Deze nieuwe service wordt u tijdelijk kosteloos aangeboden!

Eenvoudig en compleet EV's adverteren

Weet u precies wat de actieradius van een EV is? Of de laadtijd? Voor kopers is dit essentiėle informatie. Maar het achterhalen van de juiste gegevens is een hoop werk. Dat kan beter dachten we! Daarom vult Wheelerdelta straks automatisch de beschikbare EV velden voor u in. We voegen gegevens uit verschillende EV bronnen samen en koppelen dit aan de juiste velden. Wheelerdelta is daarmee helemaal aangepast op het professioneel adverteren van EV's. Ook belangrijk bij het taxeren van auto's.

Wat kunt u verwachten?

Na het opvoeren van een elektrische of hybride auto kunt u de nieuwe dataservice "EV data" raadplegen. Op dat moment worden de EV velden automatisch gevuld met de beschikbare gegevens. Het is een handmatige bevraging in Wheelerdelta. Klik op het schuifje in de linker menubalk. De EV velden zelf staan onder het kopje "elektrische gegevens" op het tabblad details, binnen het voertuig. Bent u zeer actief met de verkoop van EV's? Dan kunt u via de instellingen deze EV dataservice ook standaard actief zetten.

Weergave op websites

Met deze uitbreiding kunt u de EV data ook op uw eigen website tonen. Neem contact op met uw websitebouwer. Heeft u interesse een website waar de EV data op een voor de consument juiste manier wordt getoond? Bestel uw eigen website bij Autodata. Die zijn helemaal op de EV toekomst voorbereid. ls uw EV ook nog eens een BTW auto... dan kunt u vanaf 1 maart deze EV ook moeiteloos ex BTW adverteren.