Met Google kenteken adverteren plaatst u volledig automatisch uw aanbod prominent in de Google zoekresultaten. 

Google Adwords voor de Automotive

In samenwerking met Internet Service Nederland (ISN) introduceert Autodata een nieuwe en laagdrempelige manier om auto's in Google Adwords te adverteren. Met Google Kenteken Adverteren bent u namelijk altijd op het juiste moment in beeld met uw voorraad. Iemand die specifiek zoekt op een merk of model die u te koop heeft staan ziet direct relevante advertenties op Google. U bereikt hiermee een zeer gerichte doelgroep die op dat moment zoekt naar auto's die u in voorraad heeft.


Het adverteren via Google en andere zoekmachines is nog steeds een van de de meest effectieve en best renderende marketingtools, ook voor u als autobedrijf. U betaalt alleen wanneer er geklikt wordt op uw advertentie. Gezien de specifieke opbouw van uw advertenties zullen alleen de echt geďnteresseerden uw advertentie bekijken.

Hoe werkt het?

Een goed uitgevoerde Google Adwords campagne kan heel veel verkopen brengen. Het succesvol managen van Adwords is een vak apart. Ten eerste moet de campagne technisch goed zijn ingesteld met de juiste zoekwoorden geselecteerd. De zoekwoorden, advertenties en landingspagina’s moeten in volledige harmonie samenwerken richting dat ene doel: conversie.

Uw voorraad in goede handen bij onze specialisten

Google Kenteken Adverteren neemt dit werk volledig uit handen. Adwords specialisten monitoren dagelijks uw campagnes en stellen bij waar nodig. Binnen Wheelerdelta kiest u de optie Google Kenteken Adverteren. Let op! Uw hele voorraad wordt geselecteerd, mocht u voertuigen willen uitsluiten voor Google Kenteken Adverteren dan kunt u deze voertuigen deactiveren. Vervolgens stort u een door u gewenst advertentietegoed in uw account en selecteert u het bedrag dat u maximaal per dag wilt uitgeven.

Elk voertuig een eigen unieke advertentie

Per voertuig wordt een unieke advertentie gemaakt met de gegevens zoals merk, model, bouwjaar en de prijs. Direct starten doet u door saldo te storten en uw daglimiet in te stellen. Uw Google campagnes zijn 24/7 te volgen via het rapportagesysteem.

Meer weten

Heeft u vragen over Google Kenteken Adverteren? 

Neem dan contact op met uw Autodata accountmanager of bel direct met ISN op telefoonnummer (079) - 342 94 99.