Google kenteken adverteren

Adverteer volledig automatisch in de Google zoekresultaten

Google campagnes met de hand opzetten kost veel tijd. Nu kunt u vanuit Wheelerdelta eenvoudig campagnes lanceren op uw voorraad. Dit bespaart u tijd en maakt het adverteren op Google nóg effectiever!

Waarom adverteren op Google?

Met Google Kenteken Adverteren bent u altijd op het juiste moment op de juiste plaats. Iemand die gericht zoekt op een merk of model, welke u te koop heeft, wordt de door ons geschreven Google Adwords advertentie getoond. Zo bereikt u altijd de potentiële koper!


Het adverteren via zoekmachines is nog steeds één van de meest effectieve en best renderende marketingtools, ook voor u als bedrijf. U betaalt alleen wanneer er geklikt wordt op uw advertentie. Gezien we de opbouw van uw advertentie zó specifiek maken zal alleen de echt geïnteresseerde de advertentie bekijken.

Geen omkijken meer naar

Een goed uitgevoerde Google Adwords campagne kan heel veel verkopen brengen. Het succesvol managen van Adwords is een vak apart. Ten eerste moet de campagne technisch goed zijn ingesteld, de juiste zoekwoorden geselecteerd. 


De zoekwoorden, advertenties en landingspagina’s moeten in volledige harmonie samenwerken richting dat ene doel: conversie.


Google Kenteken Adverteren neemt dit werk volledig uit handen. Onze specialisten monitoren dagelijks uw campagne en stellen bij waar nodig. Klik op de afbeelding links en bekijk de uitlegvideo.

Hoe werkt Google Adwords vanuit Wheelerdelta?

Binnen Wheelerdelta op het tabblad "internet Koppelingen" is de koppeling "Google Kenteken Adverteren" toegevoegd. Vervolgens stort u een door u gewenst tegoed in uw account en selecteert u het bedrag dat u maximaal per dag wilt uitgeven. Per voertuig wordt een unieke advertentie gemaakt met de gegevens zoals merk, model, bouwjaar en de prijs.

Google kenteken adverteren
Demonstratie of meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 
 
 
 
 
 
 


De voordelen van Google kenteken adverteren

  • Google is hét startpunt voor de consument
  • Meer potentiële kopers op uw website
  • Wijzigingen automatisch doorgevoerd
  • Kom gericht onder de aandacht
  • No cure no pay: vertoningen zijn gratis

Ontdek ook onze andere eigentijdse applicaties!

Meer weten of direct aan de slag?
Bel 020 - 405 3750

Het meest gekozen pakket voor modern voorraadbeheer en adverteren