Contact met Autodata

Wilt u meer weten over de diensten en producten van Autodata? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

 
 
 
 
 
 
 
 


Bedrijfsgegevens Autodata Nederland

Adres

Folkstoneweg 12

1118 LM  Schiphol


BTW: NL8009.15.264.B.01

KvK: 34078997


Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene voorwaarden


Rekening: NL97ABNA0565398040

BIC: ABNANL2A (Amsterdam)


Telefoon: 020 - 405 3750 (Algemeen)

Telefoon: 020 - 405 3775 (Servicedesk)


E-mail:  (Algemeen)

E-mail: (ServiceDesk)


Website: www.autodata.nl

Lees hier onze Privacy Verklaring


Op bezoek bij Autodata

Autodata houdt kantoor in het Columbus Gebouw aan de Folkstoneweg 12, Schiphol. Ons kantoor is gevestigd op de 2e etage aan de linkerkant van het gebouw (gezien vanaf buiten, voor de hoofdingang). Via trap of centrale lift is de 2e etage bereikbaar. Bezoek is mogelijk op afspraak of uitnodiging.Afhankelijk van uw navigatiesysteem kunt u de Folkstoneweg vinden onder de gemeentes Amsterdam, Aalsmeer of Haarlemmermeer.

Parkeren

Aan de linkerzijde van het gebouw bevindt zich een blauwe zone waar u gratis kunt parkeren. Leg uw parkeerschijf duidelijk in het zicht. De parkeerplaatsen aan de rechterzijde van het gebouw zijn gereserveerd en enkel bereikbaar met een toegangspas.

Vanaf de A4 (vanuit Den Haag/Leiden)

Neem na het brugrestaurant afrit 3 Hoofddorp/Aalsmeer (N201) en vervolg de weg parallel aan de A4. Houdt Hoofddorp/Aalsmeer aan. Houd na afrit 3 het bord Schiphol-Rijk, Oude Meer, Aalsmeer N201 aan . Sla bij de eerste stoplichten rechtsaf. Ga na het viaduct met de bocht mee (fly-over). Volg de weg tot de eerste stoplichten en sla daar linksaf (bord Schiphol Zuidoost). Volg de weg tot u uitkomt op een kruispunt, hier slaat u rechtsaf. Na ongeveer 300 meter ziet u aan uw linkerhand het Columbus gebouw.

Vanaf de A5

Neem afrit Hoofddorp/Aalsmeer richting N201 Aalsmeer. Houdt hierna richting Schiphol-Rijk aan en sla bij de eerste stoplichten linksaf. Volg de weg tot u uitkomt op een kruispunt. Hier slaat u linksaf, aan het einde van deze weg slaat u rechtsaf. Na ongeveer 300 meter ziet u aan uw linkerhand het Columbus gebouw.

Vanaf de A9

Neem afslag 6- Aalsmeer, volg de weg richting Schiphol Oost en volg de Fokkerweg tot aan de T-splitsing (de weg gaat hier wat omhoog in een bocht) en slaat u rechtsaf bij de stoplichten. Bij het volgende kruispunt slaat u rechts af, waarna u aan het einde van de weg weer rechts afslaat. Na ongeveer 300 meter ziet u aan uw linkerhand het Columbus gebouw.