Workshop Wheelerdelta & Exportwagen.eu op donderdag 30 november


Op donderdag 30 november verzorgt Autodata in samenwerking met Exportwagen.eu een workshop voor klanten. In de workshop worden tips gegeven waarmee gebruikers het maximale uit de combinatie van adverteren voor export met Wheelerdelta en Exportwagen.eu. Na het succes van eerdere edities wordt deze export workshop met als thema "Beter scoren in binnen- en buitenland" op 30 november opnieuw aangeboden. Dit keer zijn we te gast bij Autobedrijf Hazet in Ochten. Een inspirerende locatie in het hart van Nederland waar de deelnemers in de showroom ontvangen worden.

Programma van de workshop

Deze middag worden twee presentaties gegeven binnen het thema "Beter scoren in binnen- en buitenland".

Allereerst gaat Robert Brouwer van Autodata in op een optimale online voorraadpresentatie en geeft hierbij praktische tips voor Wheelerdelta gebruikers.

Vervolgens zal Rolf Westgeest van Exportwagen de beste tips delen over adverteren voor export met Exportwagen.eu en Mobile.de.


Wat kunt u van de workshops verwachten?

  • Hoe maak je onderscheidende advertenties?
  • Waar moet je op letten met adverteren voor kopers op afstand?
  • Laatste trends en ontwikkelingen binnen mobile.de (waaronder reviews)
  • Hoe beter resultaat te behalen met Exportwagen.eu en Mobile.de?

De presentaties

   

Deelnemen?

De workshop is besloten en deelname kan uitsluitend op uitnodiging. Aankomende editie op 30 november is volgeboekt. Heeft u interesse? Stuur een mail naar en we houden u op de hoogte wanneer een volgende editie gepland wordt. Voor de aankomende danken Autodata en Exportwagen.eu Autobedrijf Hazet voor haar gastvrijheid.