Wheelerdelta Motoren koppelt met BMW Motorrad

Tijdens de jaarlijkse BMW Motorrad Dealer Kick-off bij BMW Nederland in Rijswijk kregen de motordealers een demo

Maandag 4 februari stond bij BMW Nederland alles in het teken van motoren. De meer dan 140 aanwezige deelnemers van de BMW Motorrad dealers volgden een uitgebreid workshop programma met als rode draad: de verkoop van BMW motoren


Er werd kennis opgedaan van aftersales oplossingen, nieuwe motorkleding, VR beleving, narrowcasting, 360-graden fotografie, Premium Selection occasion label en voorraadbeheer.  Met daarbij ook nog een inspirerende spreker en bandenwissel wedstrijd


Een van de workshop werd verzorgd door Autodata Nederland.  Autodata heeft samen met BMW Nederland een integratie gemaakt met de fabrieksdata van BMW motoren. 


Met deze koppeling kunnen dealers vanuit het chassisnummer de officiŽle BMW fabrieksspecificaties, opties en merkbeschrijving inladen van motoren

Deze uitgebreide motorversie van Autodata Wheelerdelta werd gepresenteerd tijdens de BMW Motorrad Kick-off op 4 februari 2019.

BMW Motorrad chassisnummer koppeling

Ook in de motorenwereld start de zoektocht naar een nieuw model op internet. Daarom is een goede online presentatie van de voorraad belangrijk. 

Om onderscheidend te adverteren kan in Autodata Wheelerdelta op basis van een NL kenteken de motorspecificaties worden ingeladen. 


Is het chassisnummer bekend? Dan kan direct de officiŽle BMW merkdata bevraagd worden. Een unieke service die alleen beschikbaar is voor BMW Motorrad dealers. Tijdens de workshops werden op het scherm diverse advertenties getoond. 

Premium Selection

Zekerheden en garanties zijn bepalend in de keuze voor een nieuwe of gebruikte motor. De koppeling met Premium Selection en de bijbehorende garantievormen is dan ook onderdeel van het Wheelerdelta. 


Daarnaast kan op alle bekende aanbodwebsites, motorportals en de eigen website worden geadverteerd. Enkele bijzondere functionaliteiten die veel belangstelling kregen waren: opties onderscheidend maken, opties en foto's koppelen en de foto-upload vanuit een fotomap direct in de advertentie!


Motorfotografie

Beelden zeggen meer dan woorden. Zeker online. Goede productfoto's zijn onmisbaar in een advertentie. Daarom werd ook ruim aandacht besteed aan het maken van goede foto's van motoren. Tijdens de workshop werd met het 360-graden fotoplateau van Fotocoach gefotografeerd. 


De compleet ingerichte fotostudio met wifi-camera op statief was een opvallende attractie. Zeker met de dik uitgeruste R Nine T in de spotlights. Vanuit de camera worden 18 of 36 foto's gemaakt rondom op vaste posities. Door close-ups van details te maken, zoals gashendel, cilinderkop of uitlaat, is de fotorapportage compleet en kan direct online geadverteerd worden!

Meer weten over Wheelerdelta voor motoren

Wil je meer informatie over Wheelerdelta voor motoren

Neem dan gerust contact met ons op. Bel met (020) - 4053750 of mail naar