Verbeteringen voertuigopties en nieuwe mogelijkheden!

Wij beloven u altijd een voorsprong met onze innovaties. Maar nu pakken we extra groot uit met nieuwe mogelijkheden voor voertuigopties in Wheelerdelta

Lees hier meer over de mogelijkheden en hoe u deze optimaal inzet. 

Waarom vernieuwen

Moderne auto’s worden in toenemende mate voorzien van meer soorten opties en functionaliteiten. Van sensoren en elektronica tot software en comfort.
Met name op het gebied van veiligheid, de zogenaamde ‘safety features’, gaan de ontwikkelingen snel. Opties als traffic-jam-assist, pilot assist of lane keeping aid zijn
leverbaar op steeds meer modellen. Maar weet een consument ook welke voordelen deze opties bieden? En wat de verschillen zijn tussen vergelijkbare opties?


Daarom is de optiestructuur in Wheelerdelta verbeterd, zodat u nog beter kunt inspelen op de behoefte van uw klant. Daarbij bent u ook nog eens maximaal onderscheidend met de unieke mogelijkheid om foto of video te koppelen aan een specifieke optie.

De veranderingen:

  • Duidelijkere weergave van het overzicht met opties
  • Nieuwprijzen van opties zijn bekend
  • De keuze voor de optieweergave is verplaatst 
  • De standaard weergave kan uitgebreid worden met het tonen van (nieuw)prijzen
  • accessoires en eigen opties
  • Er kan binnen de gewenste weergave uitgebreid gefilterd worden

Een foto en video koppelen aan een optie

Omdat een plaatje meer zegt dan woorden kunt u uw eigen foto’s koppelen aan een optie. Uw klant helemaal verleiden met een maximale beleving? Koppel dan een eigen gemaakte video of n vanaf YouTube aan een optie. Het koppelen is zeer eenvoudig.

Uitbreiding AutoVIN: Koppelen van fabrieksbenamingen aan algemene opties

Wie een Audi zoekt met MMI of navigatiesysteem bedoelt hetzelfde. De algemene benaming is nodig voor de vindbaarheid op portalen en om auto’s te kunnen filteren in zoekmachines en websites. Maar binnen de advertentie spreekt de fabrieksbenaming juist meer aan. In AutoVIN worden vanaf nu k de fabrieksbenamingen van opties ingeladen. Ook zijn de AutoVIN opties te koppelen aan de algemene optiebenamingen waardoor bij elke volgende bevraging de beide benamingen automatisch geselecteerd zijn. Het koppelen van AutoVIN opties is eenvoudig. 

“Optie community”: draag bij en profiteer

Niet alleen binnen uw Wheelerdelta wordt de koppeling tussen de fabrieksbenaming en de algemene optie gerealiseerd. Deze komt tegelijkertijd ook binnen op een centraal punt, de zogenoemde “optie community”. Specialisten van Autodata beoordelen elke gelinkte optie op correctheid en stellen deze vervolgens beschikbaar aan alle Wheelerdelta klanten. Zo ontstaat een unieke zelflerende “optie community” waarbij de input van u als gebruiker kan worden gedeeld en u natuurlijk ook profiteert van het werk van anderen.

Merkspecifieke koppelingen

Met de unieke “koppelfunctie” wordt een permanente link gelegd tussen de merk specifieke en algemene optiebenaming. Speciaal voor merkdealers wordt er gewerkt aan eengrootschalige koppeling van de opties. Voor BMW en Mercedes-Benz zullen de dealers van deze merken hier zeer binnenkort van kunnen profiteren!