Trek een occasion uit de muur bij Carvana.com

Wij denken bij het woord automatiek direct aan vette snacks uit de muur. Maar straks ook aan auto's, als het aan Carvana.com ligt. Zij lanceren namelijk hun vernieuwde afleverconcept voor gebruikte auto's: een automatiek. 


Auto uit de muur

Letterlijk dan. Want wie online een occasion uitzoekt in de autowebshop van Carvana kan ervoor kiezen op deze op te halen uit een lokale auto afleverautomaat. Deze car vending machine telt 5 verdiepingen en levert volledig geautomatiseerd auto's uit. Klanten betalen vooraf, ontvangen een speciale munt en rijden met hun nieuwste aanwinst de automatiek uit. Carvana geeft klanten na aanschaf 7 dagen bedenktijd in de vorm van een week vrijblijvend autorijden.

Muntje erin, auto eruit. Een unieke ervaring ...en natuurlijk only in America!

Online occasion verkoop niet langer toekomstmuziek?

Na reizen, muziek en mode is het online aanschaffen van een gebruikte auto straks ook heel gewoon. Op de Carvana.com website worden occasions op zo'n unieke en transparante manier geadverteerd dat de aanschaf online en op afstand kan plaatsvinden. Carvana is daarmee onderscheidend en draait het traditionele verkoopmodel om. In plaats van een autobedrijf met een internetafdeling zijn ze een internetbedrijf dat auto's verkoopt.


Door selectieve inkoop, volledige transparantie en online betaalmogelijkheden te combineren ontstaat een nieuwe manier van auto's kopen. Extra bijzonder is dat het om gebruikte auto's gaat. Klanten kunnen voor iedere auto een virtuele tour maken om alle opties, accessoires en eventuele imperfecties tot in detail te bekijken. Met een uitgebreide selectie aan reviews en risicovrij kopen verlaagt Carvana.com de drempel tot online aanschaf van een gebruikte auto.