taGGleAuto video's zijn 3x beter geworden!

Video is beleving en dus een essentieel onderdeel van uw online autopresentatie. Met de introductie van drie nieuwe functionaliteiten in taGGleAuto realiseert u niet alleen een professionele uitstraling, maar zorgt u er ook voor dat juist úw advertenties opvallen.


Wat is er allemaal nieuw?

Drie nieuwe video features: taGGle autovideo's zijn met 3 innovaties verbeterd.

  • Natuurlijke stem: uw video's worden volledig automatisch ingesproken door een sterk verbeterde voice-over.
  • Nieuwe slide effecten: deze creëren nog meer beleving voor de kijker en geven uw video een professionele uitstraling.
  • Call to action buttons: klanten die de video bekijken kunnen direct vanuit het filmpje een reactie naar u sturen!

Nieuw! Voice-over met echte stem voor taGGleAuto video's

In totaal zijn er maar liefst drie nieuwe verbeteringen doorgevoerd in taGGleAuto, waarvan de nieuwe voice-over stem direct opvalt! Uw auto's worden nog meer in de spotlights gezet. De gesproken teksten worden uniek afgestemd op kenmerken van de auto in combinatie met opties en accessoires zoals in Wheelerdelta staan. Ook nieuw is dat de voice-over een verhaal over de auto vertelt met een natuurlijk gesproken stem. Een echte videobeleving met een pakkende verhaallijn!

Professionele video ervaring met nieuwe overgangseffecten

Uw occasions krijgen een nog hoogwaardiger videogevoel door nieuwe overgangseffecten. Scènes wisselen elkaar sneller af en de overgangen zijn vloeiend en dynamisch. Nieuw is ook de openingsscène waarin de belangrijkste eigenschappen van de auto worden uitgelicht. In de slotscène lopen de opties en accessoires overzichtelijk door het scherm, zoals dat bij de aftiteling van speelfilms ook gedaan wordt. Kortom, de HD taGGleAuto video's van uw voorraad doen beslist niet onder voor een professioneel gemonteerde video.

Direct reageren vanuit de video

De player waarin taGGleAuto video's op internet bekeken worden is ook vernieuwd. Het is nu mogelijk gemaakt dat binnen de video een reactie kan worden verstuurd naar uw verkoopafdeling. Wanneer de video gepauzeerd wordt, verschijnt een scherm met reactie buttons. Dit gebeurt ook aan het einde van de video. Mensen met interesse kunnen dus direct tijdens het kijken reageren! Een unieke feature die nu ook voor u beschikbaar is.

Gratis beschikbaar voor taGGleAuto gebruikers

Deze functionaliteiten zijn nu gratis beschikbaar voor alle bestaande taGGleAuto gebruikers.

Interesse in taGGleAuto?

Bel (020) - 405 37 50 of neem hier contact met ons op.