Prijswinnaars jubileumactie bekend!

Autodata bestaat 25 jaar! Een mooie aanleiding om iets extra’s te doen in het thema "25”. We verloten namelijk 25 prijzen op de dag dat het 25 graden is geworden. En die temperatuur is dinsdag 16 mei bereikt! 

Wie jarig is trakteert. En dat doen we dan ook in de vorm van 5 speciale hoofdprijzen en 20 prijzenpakketten. 

Hoofdprijzen

We hebben gezocht naar thema’s die spelen binnen het moderne autobedrijf. Het verbeteren van fotokwaliteit staat steeds meer in de belangstelling en daarom is autofotografie gekozen als thema. Voor u een dagelijks terugkerend fenomeen dat zeer bepalend is bij de remarketing van auto’s. En voor Autodata zijn foto’s een belangrijk onderdeel in onze applicaties en diensten waar veel in wordt ge´nvesteerd!


Hoofdprijzen autofotografie 

  • 360-graden fotocamera
Fotografeer het interieur van auto’s met een 360 camera. Door velen aangeraden en door onszelf getest. De Rico Theta S is om dit moment het beste wat er te koop is. De opnames zijn eenvoudig en snel te maken. Exporteer de fotobestanden naar Wheelerdelta voor een 360-graden interieurweergave op uw eigen website.
  • Handig klemstatief
Wat heb je aan een 360 camera zonder statief? Het Joby statief met flexibele arm en klem kan op handige plekken in de auto vastgezet worden. Zo krijg je de camera altijd in de gewenste positie. Dit klemstatief is onderdeel van de hoofdprijs! Uitleg en tips van professionele autofotograaf Klaas-Jan Timmerman bij u op locatie. Tijdens de bijzondere "Dealer Pictures Masterclass" worden de fijne kneepjes uitgelegd om uw foto’s van ‘goed’ naar ‘geweldig’ te krijgen! Er wordt rekening gehouden met de omstandigheden bij u op locatie, zoals ruimte, lichtinval en achtergrond. Aarzel niet om uw vragen te stellen en uw camera’s perfect te laten afstellen door deze specialist.


Er worden 5 hoofdprijzen (ter waarde van €1.500,-) uitgereikt. 

Prijzenpakketten

Naast de bijzondere hoofdprijzen worden ook aantrekkelijke prijzenpakketten uitgereikt. De pakketten bestaan uit een leuke mix van gadgets, iets lekkers en voordeeltjes. Zo ontvangt de winnende vestiging een doos saucijzenbroodjes. Qua gadgets zit in het pakket een handige powerbank en een setje eau-de-toilettes op wielen. Ook is er aandacht voor de online showroom in de vorm van een gratis layerset en gratis Marktplaats Topadvertenties.


Er worden 20 prijzenpakketten uitgereikt.


Kijk op www.autodata.nl/prijswinnaars om te zien of u een prijswinnaar bent (prijswinnaars krijgen automatisch bericht). Natuurlijk gunnen we het liefst elke klant een prijs. We zullen onze waardering daarom ook verder laten blijken door gedurende dit jaar met weer een aantal bijzondere innovaties te komen! Houd de nieuwsbrieven en berichtgeving op Cardesk in de gaten.