Nieuws van taGGleAutoNieuws - 13 juli 2017

Ook Autotrack kiest voor de taGGle-videoplayer

Naast Marktplaats, Autotrader en Autowereld heeft nu ook Autotrack de videoplayer van taGGle geïntegreerd. Het grote voordeel is dat wanneer u de door taGGle automatisch geplaatste video's vervangt met de CarViewer-app, deze direct zichtbaar zijn bij uw advertenties. Ook als u een videoboodschap wilt toevoegen kan dit real-time via de CarViewer-app.

Uw bedrijfslogo in uw taGGleAuto-video's

Recent is de feature opgeleverd waarbij uw video's automatisch worden voorzien van uw bedrijfslogo. Deze dient u eerst wel toe te voegen aan uw taGGle-account. Een kleine handeling met een grote impact op uw naamsbekendheid!

Upgrade uw video met luxere thema's

Heeft u een auto die meer opvalwaarde nodig heeft, maak dan gebruik van één van de luxere thema's. Het upgraden van een video doet u in uw taGGle-account. Lees meer over deze thema's in onze nieuwsbrief van 6 maart 2017. 

Nieuws - 7 juni 2017

Voeg automatisch uw bedrijfspresentatie toe aan al uw taGGleAuto-video's

Heeft u een bedrijfsvideo waarmee u uw bedrijf aan klanten presenteert? Of overweegt u een videopresentatie van uw bedrijf te (laten) maken? Met de nieuwe module taGGle-bedrijfsvideo kunt u een bedrijfspresentatie automatisch toevoegen aan al uw taGGleAuto-video's. U presenteert hiermee niet alleen uw auto’s op de verschillende verkoopportalen maar ook uw bedrijf. 


Voorzie een taGGleAuto-video van een persoonlijke videoboodschap

Stimuleer de kijker over te gaan tot actie
De CarViewer-app is uitgebreid met de optie "videoboodschap". U kunt hier videoboodschappen opnemen en direct koppelen aan uw taGGleAuto-video's. Communiceer via de verschillende verkoopportalen rechtstreeks met uw klanten en stimuleer ze over te gaan tot actie. Eindig de video bijvoorbeeld met het benoemen van de volgende stap die de kijker kan nemen. Benoem de voordelen als de kijker een auto bij u koopt, nodig de kijker uit voor uw huisshow of proefrit. Doordat video auditief en visueel is zal een kijker uw boodschap beter onthouden en zal uw mededelingen effectiever overkomen.


Download de gratis CarViewer-App

Maakt u nog geen gebruik van de gratis CarViewer-app? Download de app via de AppStore (iOS/Apple) of Playstore (Android) en koppel deze aan uw taGGle-account. Het gebruik van de app is gratis. U kunt direct aan de slag met de videoboodschap. Het toevoegen van de videoboodschap is gratis.