Nieuw! Achtergronden vervangen van uw auto's 


Nieuwe achtergrond voor uw auto's? Met Wheelerdelta kunt u achtergronden in uw foto's veranderen. Plaats uw auto's op een professionele achtergrond. Kies uit mooie voorbeelden. Uw nieuwe achtergrond is direct klaar! Bekijk hier een aantal voorbeelden.

Hoe werkt achtergronden vervangen?

De achtergrond van uw foto's vervangen? Dat kunt u vanaf nu binnen Wheelerdelta doen! Plaats uw foto's net als altijd. Kies vervolgens een nieuwe achtergrond. Uw foto wordt direct bewerkt. Na het vrijstaand maken van de auto kiest u een professionele achtergrond naar keuze. In één handeling staan uw foto's met nieuwe achtergrond op internet. Direct klaar, dus zonder wachttijd!

Waarom achtergronden vervangen?

Soms bent u niet tevreden over de achtergrond van uw eigen foto's. Bewolking of andere panden in beeld leiden de aandacht af. Voorheen was het bewerken van foto's een tijdrovende handmatige klus. Maar met nieuwe technieken kan dit volledig automatisch worden uitgevoerd. Bespaar uzelf 48 uur wachttijd. In slechts enkele seconden wisselt u zelf de achtergrond. Direct klaar dus.

Lage kosten en makkelijk in gebruik

De achtergrond vervangen functie zit ingebouwd in de fotofunctie van Wheelerdelta. Vanuit uw advertentie kunt u na het plaatsen van foto's eenvoudig achtergronden vervangen. In plaats van dure handmatige bewerking met wachttijden van meerdere dagen kunt tegen lage kosten per foto direct de achtergronden vervangen van uw eigen occasion foto's. De combinatie van kwaliteit, gemak en lage kosten maken dit een voordelig alternatief voor handmatige fotobewerking

Geschikt voor meerdere foto's in uw advertentie

Het voordeel is ook dat achtergrond vervangen geschikt is voor meer dan alleen de eerste foto. Uw auto's kunnen vanuit elk aanzicht op de foto vrijstaand gemaakt worden. Selecteer dus gerust meerdere foto's voor een nieuwe achtergrond. U kunt ook op een later moment een foto opnieuw laten bewerken voor een andere achtergrond. Bijvoorbeeld om een bepaald thema door te voeren of een actie te promoten. Of als de auto van vestiging verhuist.

Beter beeldmateriaal voor uw advertenties

De fotobewerking en nieuwe achtergronden zijn van hoge kwaliteit. Uw voordeel is een professionele fotopresentatie en consistente uitstraling. Met al uw achtergronden gelijk zien uw overzichtspagina's op uw website en portalen er een stuk overzichtelijker uit. De aandacht gaat dan direct uit naar de auto op de foto. En dat is waar het om gaat natuurlijk.

Uw eigen achtergrond of keuze uit bibliotheek met achtergronden

Om u op weg te helpen zijn gratis professionele achtergronden inbegrepen. Vooraf kunt u verschillende achtergronden proberen in preview weergave. Heeft u behoefte aan een uitstraling met eigen logo en huisstijl? Wij ontwerpen uw achtergrond op maat. Nadat u een achtergrond instelt werkt het plaatsen van eigen layers gewoon zoals u gewend bent. 

De praktijk in Wheelerdelta

      

De optie achtergrond vervangen vindt u terug op het tabblad "foto en video". Klik onder de foto op de knop "verwijder achtergrond". Vervolgens wordt een pop-up geopend waar de achtergrond van de foto is verwijderd. Bekijk in de pop-up diverse achtergronden en selecteer vervolgens de gewenste achtergrond door op de knop "achtergrond gebruiken" te klikken.