Meer dan 2.500.000 taxaties via Online Biedingen Autodata

Online Biedingen is populair B2B handelsplatform voor auto's 


2018 topjaar occasionhandel

In 2018 zijn meer occasions verkocht dan ooit. Dat is ook terug te zien in de stijgende B2B occasionverkoop door autobedrijven onderling.
Dit betekent automatisch ook een toename van het aantal taxaties en bepalingen van handelswaardes. 


Het efficiënt beheren van deze voorraadstromen en handelsaanvragen is daarom een absolute must binnen het autobedrijf.
Reden genoeg om 2019 in te luiden met een compleet vernieuwd Online Biedingen: het handelsplatform voor B2B autoverkoop en -inkoop.

Online Biedingen B2B populair bij autobedrijven

Online Biedingen is een B2B app en handelsdashboard in één voor dealerbedrijven en autohandelaren. Biedingen aanvragen werkt direct vanaf smartphones. Zo komt snel een handelsprijs tot stand en kunnen auto's toegewezen worden aan biedende handelaren


Inmiddels verloopt 1 op de 6 handelsverkopen in Nederland via dit B2B platform. En met 2018 afgesloten staat de teller op ruim 2.5 miljoen taxaties (!). Daarmee is Online Biedingen een van de meest gebruikte handelsapplicaties in de autobranche.

Inzicht in álle gebruikte voorraadstromen 

Autobedrijven hebben diverse auto inkoopkanalen naast elkaar lopen: inruil, bijkoop, inkoop, ex-lease, groothandel, import, taxatiewebsites etc.
Een online handelsplatform waarmee partijen snel over B2B marktpijzen van dit diverse aanbod beschikken is daarom onmisbaar. Binnen de showroom is de mobiele taxatie niet meer weg te denken. Bij de taxatie van de inruilauto's is snel handelsbiedingen opvragen een noodzaak. 


OnlineBiedingen biedt alle functionaliteiten van een moderne B2B handelsapp en taxatietool in één. Handelsaanvragen uitsturen is real-time en is zeer gebruiksvriendelijk. Biedende handelaren houden het overzicht in een dashboard en beheren zelf B2B inkoopprofielen om het handelsaanbod te verfijnen.


De introductie van het vernieuwde Online Biedingen is maart 2019 en de applicatie is beschikbaar. Lees hier meer informatie over het vernieuwde Online Biedingen.


Bron occasion verkoop 2018: VWE Occasion Jaaroverzicht 2018