Elke advertentie met de gewenste informatie en uitstraling


Voor alle Wheelerdelta klanten

Het adverteren van voertuigen is een activiteit die iedere keer weer met zorg en precisie moet worden uitgevoerd. Elke advertentie bevat vaste onderdelen, maar elke advertentie is ook uniek. De digitale checklist biedt de mogelijkheid om snel, eenvoudig en altijd met dezelfde kwaliteit online te adverteren.

Voorkom een verkeerde advertentie en gebruik de digitale checklist

De advertentie advies velden zijn een digitale checklist die wordt gebruikt bij het aanmaken van advertenties. Aangegeven kan worden welke velden verplicht moeten worden ingevoerd voor het online zetten van de advertentie. Daarnaast biedt de digitale checklist u de mogelijkheid om altijd automatisch een “standaardfoto" toe te voegen aan uw advertentie.

Voldoet de advertentie niet aan de gestelde criteria? Dan wordt een signaal afgegeven of desgewenst niet geplaatst.


 Voorzie automatisch elke advertentie van een standaard foto!

Snel en effectief: Scenario adverteren

Alleen voor Wheelerdelta Premium klanten
Adverteren zou je kunnen categoriseren in “profielen”. Bij ieder profiel, bijvoorbeeld nieuwe auto’s, worden al automatisch velden gevuld, teksten geselecteerd, layers toegevoegd en garantiepakketten aangevinkt.

Advertentieprofiel: één keer vaststellen, vervolgens automatisch toepassen

Een advertentieprofiel bestaat uit een unieke set van “kenmerken” van een voertuig, bijvoorbeeld merk, kilometerstand en voertuigsoort. Wanneer een voertuig voldoet aan een specifiek profiel, worden vooraf ingestelde acties automatisch uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke garanties, “gedefinieerde opmerkingen” of afleverpakketten.

Door de “advertentieprofielen” vast te leggen in Wheelerdelta wordt elk voertuig die aan het profiel voldoet voorzien van de standaard set aan informatie die u eenmalig heeft samengesteld.

Voorbeelden van hoe mogelijke advertentieprofielen in Wheelerdelta eruit kunnen zien

Elke Personenauto met voorraadstatus Voorraad Gebruikt, van het merk Peugeot en met een geadverteerde kilometerstand tussen 0 en 79000 wordt automatisch voorzien van een Merkgarantie en Extra Luxe Afleverpakket no. 2. De advertentie bevat als laatste één standaardfoto.


Elk voertuig met voorraadstatus Voorraad Gebruikt van het merk Audi wordt automatisch voorzien van NAP en Bovag garantie en een layer. Waarbij het afleverpakket Standaard Pakket wordt toegevoegd en vervolgens op de portalen 2dehands.nl, Autodata Website, Handelsprijzen.nl, GasPedaal, Speurders.nl, Audi.nl, LeaseParcours, Tweedehands.net, Nederland Mobiel en Syntec te worden geadverteerd.

De nabije toekomst en scenario adverteren

Het automatisch toevoegen van informatie aan een advertentie is één van de onderdelen binnen het scenario adverteren. Een ander aspect wat op korte termijn zal worden ontwikkeld is het automatisch uitvoeren van acties op basis van “prestatie criteria”, denk hierbij aan:

1. Verrijk een voertuig met een handelsbod met afnamegarantie indien x aantal stadagen wordt overschreden.
2. Pas de vraagprijs van een demo auto met x% per maand aan en rond af naar boven.
3. Plaats de advertentie op marktplaats als het aantal stadagen stijgt boven de 30 dagen.
4. Advertentie op Marktplaats omhoogplaatsen wanneer de advertentie op pagina tien of verder staat.

Etc. etc. De mogelijkheden hierin zijn oneindig.