De OpnameApp geheel vernieuwd


Nieuws - 20 juli 2017

Sneller en eenvoudiger voertuigen opnemen met vernieuwde app

Volgens Autodata zal de smartphone in sterk toenemende mate ook voor “business” gerelateerde activiteiten worden gebruikt. Om die reden lanceert Autodata voor u een op alle fronten verbeterde OpnameApp. Voertuigen opnemen en taxeren met uw smartphone gaat nu nog eenvoudiger. Voer dus snel uw app update door. Of download de app als u deze nog niet gebruikt.


Zie onderstaand een greep uit de app verbeteringen!

Nieuwe kentekenscan

Uniek is de nieuwe kentekenscan functie. Door het nemen van een foto van een auto voorzien van een Nederlandse kentekenplaat zal de software binnen de foto op zoek gaan naar geel zwart combinaties. Binnen een fractie van een seconde wordt de data vertaald naar de juiste kentekencombinatie. Dat is niet alleen hip en handig, maar voorkomt dat er foutieve letter/cijfer combinaties worden ingetoetst.

AutoVIN en SchadeVerleden in app beschikbaar

De populaire dataservices AutoVIN en SchadeVerleden zijn ook beschikbaar binnen de nieuwe app. De voertuiginformatie AutoVIN is verbeterd. De lijst met opties en specificaties zoals het voertuig volgens opgave van de fabrikant is gebouwd en afgeleverd is nog completer!


                      

Duidelijkere indeling van de OpnameApp

De data is slimmer en beter gegroepeerd in de app, waardoor informatie overzichtelijker aan u wordt gepresenteerd. Daarbij is het aantal basis tabjes teruggebracht tot drie, namelijk: algemeen, technisch en opties. De rest wordt aangevuld met aanvullende optionele dataservices zoals taxeren, AutoVIN, SchadeVerleden en NAV (Nationale AutoVoorraad). Binnen iedere pagina zijn alle dataservices onder handbereik. 


Naast de OpnameApp, bedoeld voor inkoop en taxatie,  is er ook een gratis app voor Wheelerdelta beschikbaar: de VoorraadApp. In deze app beheert u mobiel uw advertenties en voorraad.