Koppeling met CCM Sales beschikbaar

Mooi nieuws voor gebruikers van Autoscan Platform en CCM Sales! In samenwerking met ADA is de koppeling gerealiseerd tussen Autoscan, het taxatiesysteem van Autodata en CCM Sales, de webbased offerte- en opvolgtool voor nieuwe en gebruikte auto's. Het voordeel is dat gebruikers in CCM Sales real-time taxatiegegevens uit Autoscan kunnen ophalen. Gegevens van het inruilvoertuig of de voorraadauto zijn direct beschikbaar voor in de offerte. De koppeling is een kosteloze integratie van twee populaire verkoopsystemen in de autobranche!

Digitaal taxeren

Bij het inkopen van voertuigen wordt het digitaal vastleggen van voertuiggegevens steeds belangrijker. Neem als voorbeeld alleen al een ontbrekende handzender. Het bijbestellen en laten programmeren van dit soort sleutels is kostbaar. En de toekomstige koper rekent wel op een complete set. Door de opname van voertuigen te standaardiseren met een vast opnameproces worden kostbare fouten vermeden. Hoe completer het taxatiedossier hoe beter. Het gemak tijdens het offreren is de beloning voor de genomen moeite tijdens het taxeren.

Voordelen

Met de CCM Sales en Autoscan koppeling profiteert u bij de verkoop van de gegevens die u eerder al heeft vastgelegd. Dubbele invoer tijdens het offerte maken is niet langer nodig door het real-time binnenhalen van voertuiggegevens uit Autoscan. Alle opties en accessoires worden vanuit de taxatie overgenomen. Dit levert een mooie tijdswinst op. De handmatig gevulde merkenlijst kan ook worden opgeschoond doordat de schrijfwijze van merk en model uniform is vanuit de kentekenkoppeling in Autoscan. Want ging het om een Nissan qashqai of quashqai? Ook zijn de financiėle gegevens van de inruiler direct beschikbaar in CCM Sales.

Instellen koppeling

De koppeling dient geactiveerd te worden door de ADA servicedesk. Nadat deze is ingesteld zal in CCM Sales de koppeling met Autoscan te gebruiken zijn. Neem dus direct contact op met de ADA servicedesk voor het activeren van deze kosteloze koppeling! Hier kunnen gebruikers ook terecht voor vragen over de koppeling tussen CCM Sales en Autoscan. Kijk op de website van ADA voor de contactgegevens.