Autodata sponsor Automotive Import- & Export Congres 26 september

Import en export ongeveer 20% van totale autoverkoop Nederland

Veel van onze klanten zijn direct of via partners actief op het in- en/of verkopen van auto’s in het buitenland. Vandaar dat Autodata het Automotive Import-& Exportcongres op dinsdag 26 september 2017 sponsort. Dit jaar zijn wij met het congres te gast bij In de Wal Auto's in Zwolle. Er is een enorme groei van import en export van auto’s gaande maar tegelijkertijd zijn er ook nog veel vragen op het gebied van alle regelgeving. Een goede reden dus om deze middag een plekje te gunnen in uw drukke agenda.

Wat kunt u verwachten van dit congres over import?

Het Automotive Import & Exportcongres stelt het autobedrijf centraal en probeert veel vragen en onduidelijkheid rondom de internationale handel in auto's weg te nemen. Er zijn veel regels en daarom onzekerheid.  Maar er liggen vooral ook legio kansen. Ieder bedrijf dat er serieus werk van maakt, kan een goede businesscase opbouwen, waarbij de risico's uitstekend afgedekt kunnen worden. Het evenement richt zich op bedrijven en personen in de autobranche die zich bezig houden met de import en export van auto's.


Het programma bestaat uit

  • Kennissessies - Informatie en uitleg over alle relevante regels en belastingen;
  • De Praktijk - Hoe werken bedrijven die bewezen hebben import en/of export onder de knie te hebben;
  • Inspiratie - Hoe ziet de auto er over tien jaar uit en wat betekent dat voor de autobranche?;
  • Politiek - Hoe zien de Nederlandse en Europese overheid internationale autohandel voor zich?

Aanmelden

Omdat Autodata optreedt als partner van het event kunnen wij u een speciale korting aanbieden. Wilt u deelnemen? Neem dan telefonisch contact met ons op over uw inschrijving. Doe dit vr maandag 25 september. Heeft u vragen over het programma? Neem dan contact op met Nel Jonk van Mobility Media op (020) - 580 0966.