Autodata introduceert afleverpakketten in Wheelerdelta

Het kan u niet ontgaan zijn. Afgelopen weken is er veel aandacht geweest voor het adverteren inclusief autorijklaarkosten. Volgens wetgeving moet de advertentieprijs de prijs zijn waar de auto voor gekocht kan worden (*).


Optionele diensten apart vermelden

Aanvullende diensten zoals extra garantie, poetsbeurten, APK, volle tank, kleine- of grote onderhoudsbeurten en andere services dienen als optionele service vermeld te worden. Dat kan met behulp van zogenaamde afleverpakketten. Wheelerdelta is daar voor u direct op aangepast en voorziet sinds deze week in het aanmaken van afleverpakketten op maat voor uw aanbod!

Waarom afleverpakketten?

Afleverpakketten zijn een handig hulpmiddel om de keuzes bij de aflevering van een auto overzichtelijk te presenteren in advertenties. U houdt uw commerciële vraagprijs concurrerend en aanvullend kunnen er per voertuig meerdere afleverpakketten worden aangeboden met verschillende prijzen en samenstelling. 

Hoe kunt u afleverpakketten aanmaken in Wheelerdelta?

U kunt één of meerdere pakketten aanmaken. Per pakket geeft u aan welke services inbegrepen zijn, en wat de naam en de prijs van het pakket is. U kunt aangeven welke pakketten standaard zijn voor elke auto in uw aanbod óf u voegt per advertentie de gewenste afleverpakketten toe.

Waar zijn de pakketten zichtbaar?

De informatie uit de afleverpakketten wordt meegestuurd met uw advertentie naar de occasionportalen en uw eigen website. Op dit moment worden de pakketten aan de opmerkingen toegevoegd in een passende opmaak. Bij portalen is ook verzocht om afleverpakketten een prominente plek te geven in de advertentie layouts.


*Voor nieuwe en gebruikte voertuigen geldt dat onvermijdbare kosten in prijs moeten zijn opgenomen (Bron ACM.nl))