Meer nieuwsbrieven...


Voor elk autobedrijf en elk budget een passende website

Autodata ontwikkelt ook websites voor autobedrijven. Wij begrijpen de eisen die klanten aan uw online presentatie stellen en bieden voor ieder budget een passende oplossing. Profiteer van onze expertise en automotive ervaring.

Lees meer over ons brede aanbod van websites en bekijk ook zeker onze uitgebreide portfolio


2017 het jaar van innovatief Wheelerdelta

Dagelijks leggen wij Wheelerdelta onder een vergrootglas. Samen met uw feedback resulteert dit in een stroom van verbeteringen en nieuwe functionaliteiten. Hiermee bewijst Wheelerdelta steeds weer dť applicatie voor elk professioneel autobedrijf te zijn!

Een greep uit de ontwikkelingen:

Elke doorgevoerde update kunt u in alle rust nalezen op onze "Autodata release pagina". Doe uzelf niet te kort en neem hier zeker de tijd voor!

Gratis training

Zeker weten dat u alles haalt uit uw Wheelerdelta? Stuur een mail en wij nemen contact met u op voor een gratis telefonische training. Een training specifiek gericht op hoe u Wheelerdelta gebruikt en waar er voor u nog mogelijkheden tot efficiŽnter en effectiever gebruik liggen. 

Een eerste tip: De gratis VoorraadApp

Download de gratis VoorraadApp en beheer uw Wheelerdelta voorraad eenvoudig vanaf uw mobiel of tablet. Bekijk snel uw advertenties of voer wijzigingen door zoals opties, prijs of verkocht. Download direct uit de AppStore of GooglePlay. Eerst meer lezen? Klik hier.

2018 nog meer innovaties

Ook in 2018 zullen wij onverminderd door gaan met de ontwikkeling van onze applicaties en diensten, waarbij u als klant centraal staat! Schroom dan ook niet om ons te voorzien van uw feedback! Een kleine preview van een aantal items op onze ontwikkelagenda:

  • Scenario adverteren - stel op basis van uw criteria standaard adverteer profielen op en wees verzekerd dat elk voertuig dat wordt geadverteerd voldoet aan uw eisen.
  • Onderscheidende voertuiginformatie - verrijk voertuigen met merkspecifieke opties en specificaties voor een nog completere advertentie.
  • Digitale inname - het identificeren en opnemen van voertuigen voor diverse handelsprocessen zal nog eenvoudiger worden met applicaties van Autodata.

Wij wensen u een succesvol en gezond 2018!