Planmodule

Laat afspraken voor werkplaats en showroom online plannen

Door afspraken online te laten plannen biedt u klanten gemak en creŽert u een stroom waardevolle leads. Vanuit uw website, campagnes, e-mails en social media!

Planmodule past in elke Autodata website

De planmodule heeft een responsive widget die in elke maatwerk en thema website van Autodata past. Ook vanuit e-mail, campagnes en social media posts kunt u klanten direct een afspraak laten plannen in de juiste agenda. Daarmee is de planmodule een krachtige online leadgenerator. Met de ingebouwde kentekenkoppeling weet u exact de juiste voertuiggegevens.

Zelf agenda's en afspraken beheren

U bepaalt zelf de indeling van uw eigen tijd en de soorten afspraken die u wilt bieden. Agenda's voor onderhoud, APK en andere aftersales diensten zijn eenvoudig aan te maken en te groeperen. Maar denk ook aan showroomafspraken voor proefritten, verkoopgesprekken of inruiltaxaties.

Realtime wijzigingen doorvoeren

Wijzigingen in openingstijden of afspraaksoorten kunt u eenvoudig online aanpassen. Dit is direct zichtbaar. Ook als de planning volloopt kunnen agenda's dicht gezet worden of juist ingericht voor data in de toekomst. De handige vragenlijstmodule helpt om extra informatie rondom de afspraak te verzamelen. Zoals vervangend vervoer, haal-en-breng service of speciale voorkeuren.

Online planbord

Afspraken ontvangt u per mail, maar staan ook klaar in een online planbord. Zo heeft u direct een digitaal overzicht van alle geplande afspraken. Per maand, week of dag weet u precies hoe de agenda's gevuld staan. Bij uitval of rustige momenten kunt u direct daluren aanprijzen met een directe link naar vrije momenten in uw agenda's.

Planmodule
GRATIS demonstratie of meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 
 
 
 
 
 
 


De voordelen van Planmodule

  • 24/7 online afspraken laten plannen
  • Zelf tijdslots en afspraaksoorten bepalen
  • Ingebouwde kentekenkoppeling
  • Inclusief digitaal planbord
  • Perfecte marketingtool voor elke actie en campagne

Ontdek ook onze andere eigentijdse applicaties!

Meer weten of direct aan de slag?
Bel 020 - 405 3750

Eenvoudig online afspraken laten plannen door uw klanten