taGGleAuto

Video eenvoudig gemaakt. Speciaal voor de autobranche

Revolutionaire videomarketing voor autobedrijven. Presenteer uw aanbod met indrukwekkende HD-video's en gesproken stem door een intelligente voice-over. Geschikt voor smartphone, tablet en alle vormen van Social Media.

Automatische video door koppeling met Wheelerdelta

Zelf video maken kost tijd en vereist handigheid met camera's en software. taGGleAuto neemt deze drempels weg en maakt van elke auto in uw voorraad een aantrekkelijke video. Door de samenwerking met Wheelerdelta verloopt dit geheel automatisch! Alle relevante autogegevens worden in de video's verwerkt en updates worden direct doorgevoerd. Een gesproken stem geeft een professioneel en overtuigend karakter aan elke video.

Krachtige trailers met uitnodigend effect

Naast video biedt taGGleAuto ook de mogelijkheid automatisch video-trailers te genereren. Een effectieve manier om de consument naar uw website te leiden.

De belangrijkste kenmerken: 

  • Keuze uit een steeds groeiend aantal thema's, inclusief uw bedrijfslogo
  • Keuze uit twee-voice over stemmen (man/vrouw) inclusief ondertiteling
  • Geoptimaliseerd voor YouTube, Marktplaats, E-mail, WhatsApp etc
  • Keuze instelbaar op autoniveau

Zichtbaar op portalen en eigen website 

Video's van uw aanbod zijn beschikbaar op occasionportals en natuurlijk uw eigen website. Door de integratie met Wheelerdelta worden video's automatisch geplaatst als uw aanbod geadverteerd wordt. Mutaties in de advertenties worden ook verwerkt in de video's. De opties, accessoires, specificaties en foto’s worden vanuit Wheelerdelta ingeladen en automatisch tot een HD video verwerkt. Statistieken laten zien welke video's vaak bekeken worden en populair zijn.

Koppeling met YouTube en Facebook 

Video en social media horen bij elkaar. Daarom wordt uw account gekoppeld aan YouTube en Facebook. YouTube is wereldwijd de meest populaire website om video te bekijken. En via uw Facebook pagina bereikt u eenvoudig eigen klanten. Een taGGleAuto videopresentatie is een uitermate goede aanvulling op uw online advertenties Ún uw Social Media strategie.

Maak zelf video’s met gratis Carviewer app

Vervang de automatische films met persoonlijke video’s van uw auto’s, voorzien van voice-over! De Carviewer app haalt uit Wheelerdelta automatisch alle voertuiggegevens over de auto op en binnen enkele minuten is de video klaar en wordt deze automatisch geplaatst bij uw advertenties. 

Bezoek de Carviewer website voor meer informatie of download direct via de Appstore of GooglePlay.

taGGleAuto
Demonstratie of meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 
 
 
 
 
 
 


De voordelen van taGGleAuto

  • Automatische video's van uw voorraad
  • Doorkoppeling naar websites en social media
  • Loopt 1-op-1 met uw Wheelerdelta voorraad
  • Haarscherp HD beeld en natuurlijke voice-over
  • Moderne video-effecten geven professionele uitstraling

Ontdek ook onze andere eigentijdse applicaties!

Meer weten of direct aan de slag?
Bel 020 - 405 3750

De complete video oplossing voor elk autobedrijf