Lead Dashboard

Centrale oplossing voor het online verwerken van leads

Lead Dashboard verzamelt binnenkomende leads in een online dashboard. Vanuit hier kunt u leads bewerken, toevoegen, opvolgen of doorsturen. Het dashboard geeft actueel overzicht in uw leads en maakt de opvolging ervan eenvoudiger. 

Direct meer weten?
Bel 020 - 405 3750 ›
sales@autodata.nl

Overzicht in online leads

Proefritaanvragen, inruilverzoeken, klantvragen, terugbelverzoeken… uw mailboxen stromen er dagelijks vol mee. Maar hoe houdt u overzicht en bewaakt u de opvolging van leads binnen uw bedrijf? Autodata helpt u hierbij met Lead Dashboard, zodat u leads direct in behandeling kunt nemen voor een effectieve opvolging. 

Wat kan Lead Dashboard allemaal?

Lead Dashboard kunt u op twee manieren gebruiken.

  • Om leads door te sturen naar uw eigen Lead Management Systeem
  • Als online tool voor de verdeling en opvolging van eigen leads


Als u Lead Dashboard gebruikt voor het doorsturen van leads, dan werkt Lead Dashboard als een router naar uw eigen lead management systeem of lead-mailbox. Beschikt u niet over een eigen lead management systeem? Dan biedt Lead Dashboard u een professionele oplossing voor de verwerking van uw leads.

Lead Dashboard gebruiken om door te sturen

Lead Dashboard verzamelt binnenkomende leads en plaatst de informatie vanuit deze verschillende typen leads in logische datavelden. Daarna kunnen deze leads worden aangeleverd aan gekoppelde lead management systemen. Op basis van regels of handmatige acties kunnen leads direct worden doorgestuurd of eerst worden bewerkt. Bijvoorbeeld door ontbrekende gegevens aan te vullen.


Lead Dashboard is gekoppeld met LEF van Uname-it, eCRM van Websolve en ILMS van Nieuweautokopen.nl, onderdeel van Marktplaats.nl

Lead Dashboard gebruiken om op te volgen

Lead Dashboard is ideaal als u geen uitgebreid pakket wenst maar wel een professionele oplossing voor leadopvolging zoekt. Nieuwe leads verschijnen automatisch in uw scherm op volgorde van binnenkomst. Vanuit het overzicht heeft u direct relevante gegevens in beeld om leads toe te wijzen en kan het opvolgen beginnen. 


Lead Dashboard helpt u met voorgedefinieerde workflows voor verschillende leadtypen. En met het filter, automatische logboek en de rapportage houdt u eenvoudig het overzicht op alle leads en acties.

Lead Dashboard
GRATIS demonstratie of meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 
 
 
 
 
 
 De voordelen van Lead Dashboard

  • Professioneel leadbeheer
  • Gekoppeld met LEF, eCRM en ILMS
  • Eenvoudig uw leads beheren
  • Centraal dashboard
  • Altijd actueel overzicht

Ontdek ook onze andere eigentijdse applicaties!

Meer weten of direct aan de slag?
Bel 020 - 405 3750

Professioneel leadbeheer met online dashboard