Admarkt adverteren

Nieuw! Beheer uw Admarkt campagnes vanuit Wheelerdelta

Admarkt campagnes met de hand opzetten kost veel tijd. Nu kunt u vanuit Wheelerdelta eenvoudig Admarkt campagnes lanceren op uw voorraad. Dit bespaart u tijd en maakt het adverteren op Marktplaats nóg effectiever!

Waarom Admarkt adverteren?

Marktplaats Admarkt biedt de mogelijkheid om eenvoudig en doelgericht te adverteren op Marktplaats. Admarkt advertenties verschijnen op prominente posities bovenaan de resultatenlijst.

 

Bepaal zelf het budget per campagne, met Admarkt heeft u alles zelf in de hand.

 

Naast de weergave van de eigen websitelink in de advertentie zelf, klikken bezoekers ook vanuit de resultatenlijst naar uw website. Dit levert meer directe websitebezoekers op.

Hoe werkt Admarkt vanuit Wheelerdelta?

Wheelerdelta vult de Admarkt advertentie automatisch met teksten, titel, prijzen en uitgebreide voertuiginformatie. Opties en accessoires worden overzichtelijk getoond. Met als resultaat rijk gevulde Admarkt advertenties die inde juiste categorieën vindbaar zijn.

 

Admarkt campagnes worden vanuit Wheelerdelta automatisch bijgewerkt met mutaties en zijn voorzien van een professionele opmaak en overzichtelijke indeling. Deze een unieke lay-out is alleen beschikbaar via aanlevering vanuit Autodata.

Optimaal vindbaar door koppeling zoekmachine opties

Admarkt advertenties vanuit Wheelerdelta zijn niet alleen rijker gevuld, maar ook direct gekoppeld aan de zoekopties van Marktplaats. Hiermee bent u optimaal vindbaar op merk & model, maar ook op meer specifieke zoekopdrachten door de consument.

Wanneer zet je Admarkt in?

De redenen om Admarkt in te zetten zijn divers. Bijvoorbeeld om het aantal bezoekers naar de eigen website te verhogen, ter promotie van geselecteerde voertuigen, als extra boost naast reguliere advertenties of als alternatief voor afprijzen. Waarbij het van belang is om het voertuig tot in detail te specificeren. En dit valt allemaal binnen de Admarkt functionaliteit die Wheelerdelta u standaard biedt!

Lees hier meer over Admarkt

Admarkt adverteren
Demonstratie of meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 
 
 
 
 
 
 


De voordelen van Admarkt adverteren

  • Tijdbesparing
  • Optimaal vindbaar
  • Professionele lay-out
  • Automatisch bijgewerkt
  • Real-time plaatsen

Ontdek ook onze andere eigentijdse applicaties!

Meer weten of direct aan de slag?
Bel 020 - 405 3750

Het meest gekozen pakket voor modern voorraadbeheer en adverteren