image

OpnameApp

Mobiel voertuigen opnemen en taxeren

Handige app om buiten en onderweg voertuigen te raadplegen en te taxeren. Scan of voer een kenteken in en alle details verschijnen op uw smartphone of tablet. Leg zelf ook informatie vast, inclusief foto's, terwijl u bij het voertuig staat. 

Via kenteken alle voertuiginfo op uw smartphone

Met de OpnameApp kunt u mobiel eenvoudig elk voertuig identificeren. Maak een foto van het kenteken en voer de kilometerstand in. Rond de identificatie af met het selecteren van het juiste commerciŽle uitvoering. Vervolgens kunt u direct alle relevante details raadplegen en zelf gegevens invoeren. Ook linkt u met 1 klik door naar vergelijkbare occasions.


Achter de PC heeft u de beschikking over alle informatie en hoeft voor het taxatierapport of de advertentie niet meer naar buiten om details te controleren. De app is volledig geÔntegreerd met Autoscan en Wheelerdelta en u kunt er zelfs historische taxaties in terughalen.

Direct foto's nemen

Vanuit de app kunt u direct foto's nemen van het voertuig. Een handige wizard helpt u om foto's telkens in dezelfde volgorde te nemen. Schadefoto's kunt u separaat nemen. De kwaliteit van camera’s op smartphones en tablets doen tegenwoordig niet meer onder voor die van digitale camera’s. Waarom zou u hier geen gebruik van maken? De foto's uit de OpnameApp kunt u later 1 op 1 gebruiken voor uw taxaties, handelsbiedingen of advertentie.

Schadeinformatie vastleggen

Naast een juiste identificatie van de commerciŽle uitvoering en bijbehorende opties van een voertuig is schadeinformatie een belangrijk onderdeel van elke taxatie. De OpnameApp helpt u op een gebruiksvriendelijke manier om schades en de huidige conditie van het voertuig vast te leggen. 

 

Autodata biedt de OpnameApp gratis aan gebruikers van Autoscanpro en Wheelerdelta. Download de app via de Appstore (ios/Apple) of Playstore (Android)

OpnameApp
Demonstratie of meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 
 
 
 
 
 
 


De voordelen van OpnameApp

  • Met app taxeren
  • Online en offline te gebruiken
  • Maak direct foto's
  • Handige kentekenscanner
  • Koppelt met Autoscan en Wheelerdelta

Ontdek ook onze andere eigentijdse applicaties!

Meer weten of direct aan de slag?
Bel 020 - 405 3750

Modern taxeren met de handige OpnameApp