image

Online Biedingen

Hét B2B handelsplatform voor de autobranche

Het nieuwe Online Biedingen. Beheer uw biedingen, taxaties en inkopen op één plek. Handelsauto's inkopen en verkopen werkt razendsnel met Online Biedingen. Mobiel en alles op een presenteerblaadje.

Snel een goed handelsbod

Online Biedingen maakt handel eenvoudig. Real-time notificaties brengen partijen op de hoogte van nieuw aanbod en biedingsverzoeken. Alle voertuiggegevens én foto's zijn direct in beeld op PC en smartphone. Met 1 klik kunnen kopers bieden en verkopers accepteren. Onderweg, thuis of op de zaak, mis nooit meer een biedingsverzoek.

Weten waar u aan toe bent

Niets is vervelender dan het overzicht op biedingen en gegunde auto's verliezen. Online Biedingen is altijd actueel en brengt de status van biedingen, verzoeken en gegunde auto's in beeld. Zoek eenvoudig auto's terug en houd het overzicht op lopende biedingen Koper en verkoper zijn altijd op de hoogte van het nieuwe aanbod en lopende biedingen. De ingekochte voorraad wordt netjes bijgehouden, zodat de inkoop verwerkt kan worden

Bieden met goede informatie

Handelsauto's worden op professionele wijze gepresenteerd in een online weergave. De samenvatting geeft alle noodzakelijke gegevens weer, inclusief foto's. Er kan direct worden geboden of afgewezen. Doorklikken voor uitgebreide informatie is uiteraard mogelijk, maar niet noodzakelijk. Raadpleeg via Online Biedingen ook dataservices zoals AutoVin, SchadeVerleden, Autoscan Restwaarde of Carfax voor nog meer zekerheid bij het bieden.

Gerichter inkopen met handelsprofielen

Ontvangt u teveel biedingsverzoeken? Of zitten de juiste auto's er niet tussen? Stel uw voorkeuren in en Online Biedingen filtert automatisch de gewenste auto's uit het aanbod. Specialisaties in bepaalde merken of modellen zijn mogelijk. Maar ook selecties op brandstofsoorten, bouwjaren, kilometerstanden en andere relevante kenmerken kunnen eenvoudig worden ingesteld. 


Vaste handelspartners hebben altijd de mogelijkheid om toch een biedingsverzoek als de auto wel als interessant wordt ingeschat maar buiten het profiel valt. Handelsprofielen kunnen naar wens aangepast worden en afgestemd op uw inkoopvoorkeuren.

Vraag en aanbod komen samen

Nieuw binnen het Online biedingen platform is het actuele handelsaanbod. Dit is een omgeving waar handelsauto's ter bieding kunnen worden aangeboden door partijen die nog niet in elkaars netwerk zitten, maar wel aangesloten zijn op Online Biedingen. 


Dit vergroot de verkoopkans, omdat meer handelaren kunnen bieden. Voor inkoop en bijkoop is deze community ook interessant. Door actief in het handelsaanbod te zoeken of alerts in te stellen op auto's die binnen uw handelsprofiel passen.

Online Biedingen
Demonstratie of meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 
 
 
 
 
 
 


De voordelen van Online Biedingen

  • Alle handel op één plek
  • Complete gegevens en foto's
  • Stel handelsprofielen in
  • Notificaties bij nieuw aanbod
  • Overzicht in status biedingen

Ontdek ook onze andere eigentijdse applicaties!

Meer weten of direct aan de slag?
Bel 020 - 405 3750

Beheer uw biedingen en handelsrelaties online