image

Autoscan

Taxatiepakket voor uw gehele inkoopproces

Of het nu gaat om uw inkoop strak te managen, het verkrijgen van de hoogste handelswaarde of om inruiltaxaties af te handelen, het start allemaal bij het gebruik van het moderne taxatiepakket Autoscan.

Onmisbaar bij taxeren en inkopen 

In Autoscan heeft u uw taxaties, biedingen en ingekochte voorraad altijd in beeld. Het is een compleet auto taxatie pakket voor het online taxeren van personenauto's en bedrijfswagens en geeft structuur aan uw occasionbeleid. 


Met de uitgebreide voertuiginformatie en actuele prijzen bent u verzekerd van een goed onderbouwde manier van inruilen, bijkopen en verhandelen van occasions. Autoscan is hét hulpmiddel voor uw occasionproces!

Complete online voertuiginformatie

Autoscan taxatiesoftware vereenvoudigt de administratie van uw verkopers en occasion managers. Er wordt direct informatie over het voertuig getoond, zoals specificaties, AutoVin, opties, SchadeVerleden, eigenarenhistorie, RDW-data, taxatiewaardes en NAP. 


In Autoscan registreert u eenvoudig essentiële details voor een taxatie zoals kosten, staat van onderhoud, voertuigconditie en huidige schades. Ook heeft u altijd inzicht in lopende biedingen en voorraad die u binnenkort verwacht.

Actuele occasionprijzen en taxatiewaardes

Autoscan taxatiesoftware levert u onafhankelijke en actuele prijsinformatie van occasions. Zowel een handelswaarde als verkoopwaarde. Vanuit een top-down met uw eigen parameters wordt ook uw advies inkoopprijs berekend. Ook linkt u met 1 klik door naar vergelijkbare occasions.


Alle prijzen zijn gebaseerd op de juiste uitvoering, specificaties en kilometrages en worden per taxatie berekend voor het specifieke voertuig. De taxatieprijzen van Autodata (ATS) zijn al sinds 1992 een vertrouwde waarde bij de waardering van voertuigen en voorraden in de concurrerende occasionmarkt.

Raadplegen en opnemen met smartphone of tablet

U bepaalt zelf op welke manier Autoscan u ondersteunt bij inkoop. Van snel raadplegen en biedingen opvragen tot strak inkoopbeleid voeren over meerdere vestigingen heen. En met de handige OpnameApp kunt u mobiel taxeren. Autoscan biedt direct meerwaarde in elk autobedrijf. 


Voor holdingen is Autoscan geschikt om alle processen rondom taxeren, interne biedingen en bestemmingskeuzes centraal en professioneel te beheren. Gebruikers kunnen automatisch op de hoogte worden gebracht met notificaties. Uitgebreide rapportages tonen bijvoorbeeld hoeveel taxaties er openstaan, welke biedingen gegund zijn en welke voertuigen binnen gaan komen.

Na de inkoop: handel of eigen voorraad?

Welke bestemmingskeuze u ook maakt, Autoscan helpt u bij het verder vermarkten van ingekochte voorraad. Alle informatie is vanuit de taxatie met één muisklik ook beschikbaar voor handelsrelaties of om zelf mee te adverteren. Ook voor handelsauto's én eigen voorraad bieden wij u de volledige ondersteuning.


Voertuig direct aanbieden aan de handel? Lees meer over OnlineBiedingen

Zelf houden? Neem het voertuig op in uw voorraad en adverteer deze online. Lees meer over Wheelerdelta

Autoscan
Demonstratie of meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

 
 
 
 
 
 
 


De voordelen van Autoscan

  • Eenvoudig digitaal taxeren
  • Direct occasionprijzen en restwaardes opvragen
  • Gratis app voor raadplegen en opnemen
  • Maak complete taxatiedossiers
  • Doorplaatsen naar Wheelerdelta

Ontdek ook onze andere eigentijdse applicaties!

Meer weten of direct aan de slag?
Bel 020 - 405 3750

Autoscan is een modern taxatiepakket voor ieder autobedrijf