Bijzonder moment: migratie Wheelerdelta is afgerond!

"Premium adverteren", die gedachte is onze motivatie achter Wheelerdelta. Het resultaat is een gloednieuw platform: technisch hoogstaand, toekomstbestendig en klaar om in te kunnen spelen op uiteenlopende wensen van een brede klantgroep.


Wheelerdelta compleet vernieuwd

Wheelerdelta vormt voor klanten de digitale toegangsweg voor hun voorraad en mag daarmee als bedrijfskritisch worden bestempeld.

Als marktleider en toonaangevende speler voelt Autodata zich gecommitteerd aan haar klanten om samen klaar te staan voor de toekomst. Daar investeren we dan ook in. Dus in plaats van te leunen op successen uit het verleden is gekozen voor innovatie op het hoogste niveau: complete herbouw. Een veeleisend proces voor onze medewerkers, bouwers, toeleveranciers en gebruikers. Na een intensieve en vooral leerzame periode hebben we vandaag de laatste klant gemigreerd. We willen al onze gebruikers bedanken voor het geduld, de inbreng en de nodige tips die met ons zijn gedeeld om iedereen een goede service te kunnen bieden!

Een kijkje achter de schermen...

In 2014 begonnen de voorbereidingen voor de complete herbouw van Wheelerdelta. Elke regel code, instelling en functionaliteit is doorgenomen en van de grond af opnieuw gebouwd. Wheelerdelta is volgens de laatste technieken en gangbare standards uit de moderne internet applicatiewereld ontwikkeld. Kortom, het is een platform geworden dat klaar is voor toekomst. Flexibel, betrouwbaar en ingericht om in te spelen op de eisen van een steeds sneller veranderende wereld.

Van oud naar nieuw, iedereen over

Na de bouwfase is Wheelerdelta gefaseerd uitgerold bij onze klanten. Het jaar 2015 en het begin van 2016 stonden in het teken van een grootschalige migratie. Een intensief en uitdagend proces dat we met een bijzonder gemotiveerd eigen team van specialisten tot een succes hebben gemaakt. Met behoud van alle instellingen, koppelingen, advertenties, gebruikersrechten en tot 2 jaar verkocht historie. In technisch opzicht al een uitzonderlijke prestatie. Zeker omdat alle online advertenties live zijn gebleven tijdens de migratie.

Optimale mogelijkheden om onderscheidend te zijn

Wheelerdelta staat voor 'premium adverteren' en is gebouwd voor en door het moderne autobedrijf. Iedere gebruiker kan de applicatie naar wens inrichten. In 3 stappen is al een professionele advertentie te maken. Maar wie zijn concurrentie wil aftroeven kan op het gebied van onderscheidende voertuiginformatie, opties, foto, video, layers, prijzen, marktinformatie, websitepresentatie en unieke adverteermogelijkheden écht het verschil maken. Wheelerdelta is voorzien van nieuwe functionaliteit om het adverteren van voorraad nieuw en gebruikt beter, onderscheidend en sneller te maken.

De wereld achter Wheelerdelta

Wheelerdelta is een online applicatie die gebruikt wordt door een veeleisende professionele klantgroep. Daarom stellen we bijzondere eisen aan onze toeleveranciers en kiezen we voor maximale kwaliteit op IT gebied, om een veilige, snelle en stabiele applicatie te kunnen bieden.

 

Een aantal indrukwekkende cijfers op een rij:

  • Er zijn 250.000 regels code geprogrammeerd door onze programmeurs.
  • Dagelijks verwerken we ruim 10.000 mutaties, zoals prijswijzigingen of verkocht acties
  • Per dag synchroniseren we ruim 1,4mln. advertenties met 100+ portalen en 2500+ websites.

 

  • De Opname App voor mobiel raadplegen en opnemen van voertuigen telt al ruim 5000 downloads.

Wat zijn ontwikkelingen in de toekomst?

De lancering van een nieuwe applicatie is een bijzondere mijlpaal. Maar terugblikken doen we liever niet te lang.

In de internetwereld gaan de ontwikkelingen razendsnel en in dat tempo vult onze ontwikkelagenda zich ook. Gevoed door wensen vanuit onze klantgroep en de eigen positieve innovatiekracht van Autodata. Om een klein voorproefje te geven: er wordt onder andere al gewerkt aan vernieuwingen binnen Wheelerdelta, uitbreidingen in de Opname app en een verdere integratie met Autoscan. Premium adverteren begint met Wheelerdelta!