Primeur! Wheelerdelta koppelt met Admarkt van Marktplaats

Een auto extra aandacht geven of per voertuig een advertentiebudget inzetten? Dat kan met Marktplaats Admarkt. Deze advertenties verschijnen op Marktplaats op prominente posities bovenaan de resultatenlijst en leveren directe bezoekers naar de eigen website.Tijd besparen met adverteren op Admarkt via Wheelerdelta

Het is nu mogelijk om vanuit Wheelerdelta geautomatiseerd op Admarkt te adverteren. Deze koppeling is een primeur in de autobranche en biedt unieke voordelen voor beginnende en gevorderde Admarkt gebruikers! Met honderden of zelfs duizenden voertuigen kan het plaatsen en optimaliseren van Admarkt campagnes zeer tijdrovend zijn. Wheelerdelta maakt dit eenvoudig door een advertentie automatisch te vullen met teksten, titel, prijzen en uitgebreide voertuiginformatie. Ook wordt de juiste categorie geselecteerd bij het aanmaken van een campagne.

 

Mutaties worden real-time verwerkt zodat lopende Admarkt campagnes actueel en compleet zijn. Via Wheelerdelta worden de advertenties voorzien van een professionele opmaak en een overzichtelijke indeling. Deze lay-out is uniek en alleen vanuit Wheelerdelta beschikbaar.

Beter vindbaar door koppeling met zoekmachine opties

Goed vindbaar zijn is essentieel en daarin gaat Autodata verder dan elke andere aanbieder. De voertuiginformatie in de Admarkt advertenties van Wheelerdelta wordt gekoppeld aan de zoekopties van Marktplaats. Deze combinatie is uniek en zorgt voor een optimale vindbaarheid in de relevante voertuigcategorie.

Hoe kun je Admarkt doeltreffen inzetten?

De kunst bij Admarkt is om zo specifiek mogelijk te adverteren en goed in te schatten welk voertuig geschikt is. Dit eerste doet Wheelerdelta door het voertuig tot in detail te specificeren. De keuzes om op Admarkt te adverteren zijn divers, maar worden vaak per voertuig gemaakt. Bijvoorbeeld als extra advertentie bovenop een normale plaatsing of als alternatief voor afprijzen. Ook overschrijding van stadagen of tijdelijke acties vormen aanleiding voor gerichte promoties met Admarkt.

Meer weten over Admarkt adverteren via Wheelerdelta?

Neem vrijblijvend contact met ons op of lees meer over Admarkt op de website www.marktplaatzakelijk.nl