Nieuw! Foto's en video's linken aan opties op uw eigen website.


Gebruikt u Wheelerdelta en werkt uw websitebouwer met de Eigen Website koppeling? Deze koppeling heeft weer een update gehad. Dit zijn de nieuwe mogelijkheden en uitbreidingen voor uw occasionpresentatie op de eigen website. De lang verwachte mogelijkheid om opties de linken met foto's en video is hiermee nú beschikbaar voor uw eigen website!

Wat zit er in de nieuwe versie?

Er zijn extra voertuigspecificaties beschikbaar. Ook zijn extra velden beschikbaar en zijn diverse verbeteringen doorgevoerd.

Wat er is toegevoegd:

- Koppeling tussen opties en fotos/video (!)

- 100% Onderhouden label 
- Opmerkingen, handelsopmerkingen en highlights in extra talen (Deens, Slowaaks, Turks, Fins, Zweeds, Noors)

Bugfix uit v2.12:

- Het veld "aanvullende omschrijving" werd onterecht achter het type geplaatst, waardoor de "aanvullende omschrijving" dubbel werd getoond. Dit is opgelost.

Foto of video linken aan opties in Wheelerdelta

Uniek in Wheelerdelta is de mogelijkheid om foto's en opties aan elkaar te linken! Ook video's en opties kunnen gekoppeld worden.
Daardoor kunnen opties visueel worden ondersteund met een afbeelding of video. 


Zo kan, als voorbeeld, naast de optie 'Stuurwiel multifunctioneel' een icoon geplaatst worden die direct de gelinkte foto van het stuur laat zien!

Foto of video aan optie linken (voorbeeld)


Hoe kunt u gebruik maken van de update?

Maakt u al gebruik van de koppeling dan zult u in de beheertool dan wel in de koppelinginstellingen versie 2.13 in moeten stellen. Vragen over het instellen? Neem dan contact op met onze servicedesk via email of telefoon 020 - 405 3775. Nieuw geactiveerde koppelingen krijgen standaard het hoogste versienummer.

Houd er rekening mee dat er aanpassingen nodig zijn aan uw website wanneer u gebruik wilt maken van deze nieuwe versie. Neem hiervoor contact op met uw websitebouwer. Uw sitebouwer kan het nieuwe voertuigschema vinden via deze link (voertuig.xsd). 


Gebruikt uw websitebouwer een andere koppeling om de voorraad op uw site te plaatsen? 

Vraag dan uw sitebouwer naar de mogelijkheden.